GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην κορυφή Δαλακούρας, Κουμεντάκης, Βλαχάκης και Παπαγγελόπουλος

Ολοκληρώθηκαν τα τουρνουά ανδρών σε βορρά και νότο στο Beach Volleyleague 2013 που γίνεται στο Anima Club στη Σαρωνίδα παρουσία πολλ...


Ολοκληρώθηκαν τα τουρνουά ανδρών σε βορρά και νότο στο Beach Volleyleague 2013 που γίνεται στο Anima Club στη Σαρωνίδα παρουσία πολλών παραγόντων και επώνυμων φίλων του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ. Οι βολεϊμπολίστες από την Αλεξανδρούπολη που αγωνίζονται στον Εθνικό, ο Κώστας Δαλακούρας και ο Ραφαήλ Κουμεντάκης κατέκτησαν την πρώτη θέση στο τουρνουά επαγγελματιών αθλητών από τον βορρά, ενώ το αντίστοιχο τίτλο στον όμιλο του νότου πήραν οι αθηναίοι Σταύρος Βλαχάκης / Νίκος Παπαγγελόπουλος που αγωνίζονται στον ΑΟ Κηφισιάς.
Στον τελικό του νοτίου ομίλου οι Βλαχάκης / Παπαγγελόπουλος νίκησαν τους Γιάννη Αλεξίου / Σπύρο Αναστασίου με 2-0 (15-12, 15-12). Στον τελικό του βορείο ομίλου οι Κώστας Δαλακούρας / Ραφαήλ Κουμεντάκης νίκησαν τους Τάσο Τοζίδη / Γιώργο Καντώτη 2-1 (15-13, 11-15, 15-08).
Τις απονομές στους νικητές έκαναν ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος και ο ΓΓ της ΕΣΑΠ και πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θανάσης Μπελιγράτης.
Η διοργάνωση συνεχίζεται με τους αγώνες του μεικτού.
volleyleague.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση