GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η κυβέρνηση Σαμαρά τολμά τις αλλαγές που άλλοι απλώς επαγγέλλονται»

Στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας για τις θεσμικές αλλαγές, στο Ναύπλιο μετείχε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κα...


Στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας για τις θεσμικές αλλαγές, στο Ναύπλιο μετείχε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμος Χαρακόπουλος.
Σε δήλωσή του, υπεραμύνθηκε της κυβερνητικής απόφασης για την αναδιάρθρωση της δημόσιας τηλεόρασης. Όπως τόνισα και στην αντιπροσωπεία της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, την οποία συνάντησα κατά την πρόσφατη επίσκεψη μου την Πέμπτη 13/06/13 στις χαλαζόπληκτες περιοχές των Τρικάλων, στηρίζω την απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για εξυγίανση και επανασύσταση της δημόσιας τηλεόρασης. Πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού αξιώνει την εξάλειψη φαινόμενων αδιαφάνειας και σπατάλης στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος, που δυστυχώς, υπήρξαν στην ΕΡΤ», αναφέρει ο κ. Χαρακόπουλος και προσθέτει: «Είναι υποκριτικό να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την ΕΡΤ όσοι μέχρι χθες τη χαρακτήριζαν μηχανισμό κυβερνητικής προπαγάνδας. Η δημόσια τηλεόραση θα επανασυσταθεί σε υγιείς βάσεις, προκειμένου να καταστεί μια ανεξάρτητη φωνή ενημέρωσης, μακριά από πελατειακές σχέσεις και μικροπολιτικά συμφέροντα. Διότι το μόνο συμφέρον που υπηρετεί με αποφασιστικότητα αυτή η κυβέρνηση είναι το εθνικό. Αυτό είναι η πυξίδα μας στο δύσκολο δρόμο για την ανόρθωση της χώρας» Οι καιροί απαιτούν ξεκάθαρες λύσεις και όχι ημίμετρα, τομές σε χρόνιες παθογένειες που πλήγωναν, δεκαετίες τώρα, την ελληνική κοινωνία και προκαλούσαν το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Η χώρα, δεν έχει την πολυτέλεια να πορεύεται με «μερεμέτια». Απαιτούνται μεταρρυθμίσεις. Η κυβέρνηση Σαμαρά τολμά τις αλλαγές που άλλοι απλώς επαγγέλλονται. Η πολιτική, όμως, είναι πράξεις και όχι λόγια», καταλήγει ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

2 σχόλια

  1. 16o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΛΜΕ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ 84 ΑΠΟ ΤΙΣ 87 ΕΛΜΕ
    Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα:

    2013 2011 διαφορά
    ΣΥΝΕΚ 117 77 +40

    ΔΑΚΕ 100 118 -18

    ΠΑΜΕ 66 55 +11

    ΠΑΡΕΜΒ 64 45 +19

    ΠΑΣΚ 39 101 -62

    ΔΗΑΡΜΕ 2 0 +2

    ΛΟΙΠΑ 33 15 +18

    ΣΥΝΟΛΟ 421 411 +10

    Συμπεράσματα από τις εκλογές των καθηγητών που αντιστοιχούν σε 500.000 ψήφους στο εκλογικό σώμα.
    Μεγάλη μείωση της ΔΑΚΕ, παρόλο που ως κυβερνητική παράταξη λαμβάνει ψήφους από στελέχη και ανθρώπους που επιθυμούν κάποια απόσταση, μετάθεση κλπ. Αν δεν υπήρχαν τα ρουσφέτια θα είχε τη τύχη της ΠΑΣΚ.
    Η ΠΑΣΚ, ως παράταξη του ΠΑΣΟΚ, μέσα σε δύο χρόνια, σχεδόν εξαφανίζεται, πέφτοντας στη 5η θέση. Τα στελέχη της πρέπει να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο αυτοδιάλυσης.Η παράταξη της ΔΗΜΑΡ μόλις και μετά βίας έχει 2 αντιπροσώπους, ενδεικτικό της ανύπαρκτης εκλογικής της επιρροής και της σαφούς μείωσης των ποσοστών της. Η τρικομματική κυβέρνηση έχει σαφώς μειωμένη εκλογική επιρροή, ενώ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα παλέψουν για την είσοδο τους στη Βουλή. Να σημειώσουμε ότι την ΔΑΚΕ την ψήφισαν και καθηγητές που, πιθανόν, στις κάλπες να ψηφίσουν άλλα δεξιά κόμματα, όπως Ανεξάρτητους Έλληνες Καμμένου-Δημαρά- Μαριά και των συμμάχων του ή Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δε καταθετετε μια πραξη νομ. περιεχομενου για ξαφνικο θανατο του υπουργικου συμβουλιου; η μη πως προτιματε εκλογες;...κι αυτο γινεται. για να προσφερετε κατι στη χωρα φροντιστε να ξεκουμπιστειτε απομειναρια του αβερωφ, εθνοπροδοτες, συγχρονοι τσολακογλου. ειστε ανυπαρκτοι για να τα βαλετε με τον πολιτισμο και τις ευαισθησιες του ελληνα. δεν θα μας παρετε τις ψυχες, τ' αρχιδια μας θα παρετε. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ διεφθαρμενα ρεζιλια της ευρωπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση