GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξυπνήστε κ. Τσίπρα!

Ο κ.Τσίπρας, δεν ξέρω, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι πάρα πολύ χαλαρός με όσα γίνονται. Πάντα όταν τον στριμώχνουν για το τι θά κ...


Ο κ.Τσίπρας, δεν ξέρω, αλλά έχω την εντύπωση ότι
είναι πάρα πολύ χαλαρός με όσα γίνονται. Πάντα όταν τον στριμώχνουν για το τι θά κάνει το κόμμα του απέναντι στη λαίλαπα της νέας "χούντας" που έχουμε, εκείνος δείχνει το λαό.
Όλο λέει "ο λαός θα δώσει την απάντηση" κλπ κλπ κλπ. Τι λέτε κ. Τσίπρα;
Έχετε καταλάβει ότι είστε αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης; Αν δεν θέλετε ή φοβάστε να κυβερνήσετε αποσυρθείτε. Αν ο Τσίπρας και όλη η Αριστερά ήταν ΕΝΩΜΕΝΗ απέναντι σ'αυτό το ΧΑΟΣ, σήμερα θα είχαν πάει στα σπίτια τους αν όχι στη φυλακή όλη αυτή η συμμορία που χρόνια τώρα διέλυσε τον τόπο. Αλλά βλέπετε, υπάρχουν και τα προσωπικά συμφέροντα πάνω απ'όλα από του τόπου.Όσο για τον κ.Παπούλια, θλιβερός ακόμα και στα τελευταία του χρόνια.
Aναγνώστης

6 σχόλια

  1. Είναι χαλαρός γιατί απλώς συμφωνεί!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βατερλώ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που ήξεραν για την ΕΡΤ και τώρα τρέχουν για να κερδίσουν κάποια ψηφουλάκια. Απέδειξαν την αναξιοπιστία τους, γιατί φοβήθηκαν όταν είδαν τις αντιδράσεις !
    Βατερλώ και για τη ΝΔ, γιατί επικοινωνιακά τα έκανε μπάχαλο, από τη στιγμή που υπήρχαν δηλώσεις Κεδίκογλου κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ. Ειδικότερα δημιουργεί ένα κλίμα πανικού σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, γιατί όλοι αρχίζουν να φοβούνται ότι μπορεί να έρθει ξαφνικά και η δική τους σειρά.
    Φυσικά οι ψευτομαγκιές για την κήρυξη πρόωρων εκλογών δεν έχουν πέραση, γιατί απλά δεν είναι σίγουρο, πλέον, αν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα πιάσουν το 3%, ειδικά τώρα που αποκαλύπτεται ότι ήξεραν.
    Από την άλλη η ΝΔ θα παίξει το τελευταίο της χαρτί, ειδικά αν βλέπει ότι τα οικονομικά δεν βγαίνουν, ότι τα ρωσικά κεφάλαια δεν σώζουν τη κατάσταση, οπότε μπορεί να ετοιμάζει ηρωική έξοδο ο κ. Σαμαράς, ανάλογη με αυτήν του Καραμανλή και Παπανδρέου.
    Η μαύρη εικόνα στα κανάλια της ΕΡΤ αποτελεί ένα πλήγμα για την τρικομματική κυβέρνηση, άσχετα με την ποιότητα και την θεαματικότητα της ΕΡΤ. Αν αυτό συνδυαστεί με την μαζική καταψήφιση της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις εκλογές καθηγητών ( κυρίως ) και δασκάλων ( δευτερευόντως ), τότε μιλάμε και συνθήκες 1981, οπότε η ΝΔ συρρικνώνεται σημαντικά και πέφτει ακόμα πιο χαμηλά ( προς όφελος των ΑΝΕΛ και της Χ.Α ), ενώ Βενιζελοπασοκ και Κουβελοδημαρ δίνουν μάχη για να μπουν οριακά στη Βουλή, έχοντας απέναντί τους τους άνεργους, τους νεόπτωχους, τους φοροχαρατσόπληκτους, τους δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, τους νέους και το μεγάλο μέρος των συνταξιούχων, που βιώνει κάθε μέρα την εξαθλίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να πάρει την κυβέρνηση χωρις να δεσμευτεί σε τίποτα. Νομίζει πως τα αφεντικά του θα του την δώσουν.
    Μετά θα ακολουθείσει ένα μείγμα ΔΗΜΑΡ με ΝΔ και θα λέει πως δεν μπορεί να κάνει αλλιώς γιατί τον δεσμεύουν οι υπογραφές των αλλων.!!!
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΨΗ !!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΜΙΑ...
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΚΟΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Τσιπρας είναι μαλακουλης ,μη τον παρεξηγείτε ....και βέβαια ο ΛΑΟΣ θα δώσει την λύση χωρίς καπελώματα από παπαγάλους μεγάλο δημοσιογρφαους και πολιτικούς της ΠΛΑΚΑΣ.... Ο Σάμμαρας πουλά μούρη γιατί έχει έναν Τσιπρακο αντίπαλο ..αυτή είναι η ουσία ΛΕΜΕ τώρα αν είχε αντίπαλο έναν Βελουχιώτη, ένα Φλωράκη , ένα θα τα έλεγε αυτά ο Σαμμαρακος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μεγάλο λάθος μου
    το τρελό το πάθος μου
    το πληρώνω ακριβά
    σαν μαχαίρι στην καρδιά
    ό,τι ήθελες σου το `δωσα
    τίποτα δεν κράτησα
    το φινάλε το `νιωσα
    σαν κουτός την πάτησα

    Να `χα δύο χειροβομβίδες
    να τα κάνω όλα βίδες
    σπίτια αυτοκίνητα
    κινητά και ακίνητα
    να `χα δυο χειροβομβίδες
    να τα κάνω όλα βίδες
    να `χα άλλη μια για μένα
    να κάνω κάτι και σε σένα

    Έχω πέσει στα βαθιά
    έχει σπάσει η καρδιά
    και πληρώνω τα σπασμένα
    π’ αγαπώ τα προδομένα
    τίποτα δεν έδινες
    εφιάλτης έγινες
    ευτυχώς που τέλειωσα
    την ψυχή μου έσωσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση