GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρή κρτική των ΑΝ.ΕΛ. στον Βενιζέλο

Σκληρή κριτική επιφύλαξαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, σχολιάζοντας την σημερινή ομιλία του στην...


Σκληρή κριτική επιφύλαξαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, σχολιάζοντας την σημερινή ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ.
Ο βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε ότι περίμενε πως θα άκουγε «κάτι το ουσιαστικό για τη στάση του ΠΑΣΟΚ έναντι του Αντώνη Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την ΕΡΤ» και πρόσθεσε: «Είπε, πράγματι, βαριές κουβέντες απευθυνόμενος προς το Μέγαρο Μαξίμου. Αλλά μέχρι εκεί». Σύμφωνα με τον κ. Κουίκ η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ του θύμισε τον Κώστα Χατζηχρήστο στην ταινία «Ζήκος ο Μπακαλόγατος» ο οποίος στην πιο χαρακτηριστική σκηνή έλεγε «βαστάτε με μην τον βαρέσω».
Τέλος ο Τέρενς Κουίκ ανέφερε ότι ο κ. Βενιζέλος «δεν είπε κουβέντα για το ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος έχει ξεπεράσει κάθε όριο με τις αθρόες υπογραφές Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου». Να σημειωθεί ότι χθες σε έκτακτη σύγκλησή της η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποφάσισε ομόφωνα, την κατάθεση πρότασης νόμου, με ένα μόνο άρθρο, για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, και την κατάθεση πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, «λόγω απώλειας της δεδηλωμένης, με την υπογραφή των 18 βουλευτών, καλώντας τα κόμματα της αντιπολίτευσης που διαφωνούν με την πολιτική της κυβέρνησης, να στηρίξουν την πρόταση μομφής».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση