GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλλίγραμμες με κόπο και τρόπο

Μπορεί να μην είναι για πολλούς η τέλεια διατροφή, καθώς στερούνται αρκετά για να μπορέσουν να διατηρήσουν τη γραμμή τους, έχει όμως...


Μπορεί να μην είναι για πολλούς η τέλεια διατροφή, καθώς στερούνται αρκετά για να μπορέσουν να διατηρήσουν τη γραμμή τους, έχει όμως ενδιαφέρον να δει κανείς ποιο δρόμο ακολουθούν οι σταρ προκειμένου να «χτίσουν» ένα σώμα που θα ζήλευαν πολλοί, δίνοντας έμφαση στην υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή, η οποία τους επιτρέπει να ανταποκρίνονται στο φορτωμένο πρόγραμμά τους.
Η Μιράντα Κερ προτιμά τα πλούσια θρεπτικά συστατικά των λαχανικών στον ατμό, του ψαριού και των φρέσκων φρούτων. Η ίδια αναφέρει: «Το πρώτο βήμα είναι να τρως υγιεινά. Κυρίως τρώω οργανικές τροφές όταν μπορώ. Κάνω εξαιρετικά υγιεινή διατροφή διότι όταν το κάνω έχω περισσότερη ενέργεια. Μου αρέσει το σπανάκι, το αβοκάντο, πολλά χόρτα και το μπρόκολο».
Η Κάτι Πέρι έχει ένα αυστηρό πρόγραμμα γευμάτων. Στην τελευταία της περιοδεία είπε στο περιοδικό People: «Μου αρέσει να τρώω μία ελαφριά σούπα, ένα κομμάτι ψητό κοτόπουλο και πλιγούρι με σπαράγγια στο γκριλ για βραδινό. Πάντα χρειάζομαι τις καθημερινές μου βιταμίνες και μου αρέσουν οι φρεσκοστυμμένοι χυμοί και το γάλα καρύδας. Μου αρέσουν επίσης τα σνακ, αλλά κάνω πιο υγιεινές επιλογές όπως τα λαχανικά και το χούμους ή τα μανταρίνια».
 Η διατροφή της Τζένιφερ Άνιστον βασίζεται σε ψάρια, πλιγούρι φακές και πράσινα λαχανικά. Επίσης αποκάλυψε ότι λαμβάνει καθημερινά λάδι από ψάρι και ένα συμπλήρωμα που ονομάζεται ρεσβερατρόλη, το οποίο είναι καλό για την καρδιά.
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ακολουθεί μία διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες και με πολλές πρωτεΐνες, αλλά το βασικό tip της για την απώλεια βάρους είναι να είναι κάποιος όσο πιο δραστήριος γίνεται: να περπατά αντί να πάρει ταξί, να ανεβαίνει τις σκάλες και να βρίσκει καθημερινά εύκολους τρόπους για να κάψει θερμίδες.
 Η Rihanna αποδίδει στη Five Factor Diet (Δίαιτα των Πέντε Παραγόντων) την απώλεια βάρους της. Η βασική ιδέα είναι ότι τρως πέντε γεύματα την ημέρα, με το κάθε ένα να περιέχει άπαχη πρωτεΐνη, χαμηλό ποσοστό υδατανθράκων, αρκετές φυτικές ίνες, καλά λιπαρά και ένα ποτό χωρίς ζάχαρη. Κάθε γεύμα είναι γύρω στις 300 θερμίδες αλλά δεν πεινάς γιατί τρως πέντε φορές την ημέρα.
Η Nicole Scherzinger, πρώην μέλος των Pussycat Doll, λέει ότι το ιδανικό πλάνο γεύματος περιλαμβάνει αυγά και καπνιστό σολομό σε ψωμί ολικής άλεσης για πρωινό, κρύο κρέας και λαχανικά για γεύμα και κοτόπουλο ή ψάρι με περισσότερα λαχανικά για δείπνο.
 Η Τζέσικα Άλμπα τηρεί ένα υγιεινό πλάνο γευμάτων με σαλάτες, ομελέτες με κυρίως ασπράδι, άπαχο κρέας και λαχανικά στον ατμό. Παραδέχεται ότι δεν τρώει ψωμί ή επιδόρπια.
Η Αντριάνα Λίμα έχει ένα πολύ αυστηρό διατροφικό πρόγραμμα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται να κάνει μία σημαντική εμφάνιση. Πίνει ροφήματα που περιέχουν ένα συνδυασμό διαφόρων ειδών πρωτεΐνης και ονομάζονται Metagenics. Επίσης, τρώει μόνο πράσινα λαχανικά, στο γκριλ ή στον ατμό, ή μικρή ποσότητα οποιουδήποτε είδους πρωτεΐνης Συνήθως αυτά περιλαμβάνουν το γεύμα της και το δείπνο της, ενώ ενδιάμεσα πίνει ένα ρόφημα πρωτεΐνης ή τρώει μια μπάρα δημητριακών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση