GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνοιξε το πρώτο εστιατόριο για μοναχικούς στο Άμστερνταμ [εικόνα]

Το «Eenmaal» άνοιξε πριν από λίγες μέρες τις πόρτες του στο κοινό του Άμστερνταμ και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις. Ο λόγος; Είναι τ...

Το «Eenmaal» άνοιξε πριν από λίγες μέρες τις πόρτες του στο κοινό του Άμστερνταμ και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις. Ο λόγος; Είναι το πρώτο εστιατόριο στον κόσμο με τραπέζια και καρέκλες για ένα μόνο άτομο, που καλείται να απολαύσει το φαγητό του χωρίς παρέα.
 Το Eenmaal είναι ένα συναρπαστικό πείραμα για εκείνους που ποτέ δεν βγαίνουν μόνοι τους για φαγητό αλλά και μια ελκυστική ευκαιρία για όσους επιλέγουν να φάνε μόνοι τους σε κάποιο εστιατόριο», εξηγεί η εμπνεύστρια της ιδέας Marina van Goor και συνεχίζει: Όντας κάποιος μόνος του σε δημόσιο χώρο, και δη σε εστιατόριο, αισθάνεται άβολα και περίεργα και εμείς θέλουμε να σπάσουμε αυτό το ταμπού που υπάρχει απέναντι στους ανθρώπους που επιλέγουν να δειπνήσουν μόνοι τους. Επιπλέον, οι μοναχικοί άνθρωποι θα γνωριστούν μεταξύ τους και θα αποκτήσουν κάποια παρέα εδώ».
 Το concept είναι δοκιμαστικό και οι πωλήσεις θα δείξουν εάν και για πόσο χρόνο θα συνεχίσει να προσφέρει το φαγητό του στους μοναχικούς πελάτες του.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση