GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαδήλωση Βέλγων δημοσιογράφων στις Βρυξέλλες για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Σε συμβολική διαμαρτυρία έξω από την ελληνική πρεσβεία στις Βρυξέλλες προχώρησαν περίπου πενήντα Βέλγοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι ζήτ...

Σε συμβολική διαμαρτυρία έξω από την ελληνική πρεσβεία στις Βρυξέλλες προχώρησαν περίπου πενήντα Βέλγοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι ζήτησαν την άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ, ενώ έκαναν και λόγο για έλλειμμα δημοκρατίας.
 Οπως αναφέρει η εφημερίδα De Morgen, οι Βέλγοι δημοσιογράφοι, επέδωσαν κείμενο διαμαρτυρίας στην ελληνική πρεσβεία, ενώ συνοψίζουν το μήνυμα της κίνησης τους με τη φράση «stand up for journalism».
Οπως αναφέρει μάλιστα η De Morgen, οι Βέλγοι δημοσιογράφοι αναφέρουν πως «με το κλείσιμο της ΕΡΤ ο πλουραλισμός των ΜΜΕ και η δημοκρατία αντιμετωπίζουν κίνδυνο», ενώ παράλληλα τονίζουν πως «η λαίλαπα της λιτότητας που επιβάλλει η τρόικα, όχι μόνο οδηγεί στην φτωχοποίηση της συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού, αλλά αποδυναμώνει τη λειτουργία της δημοκρατίας με έναν τρόπο που δεν έχει προηγούμενο».
http://www.enimerwsi.gr/wp-content/uploads/2013/06/fetcher_1986.jpeg

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση