GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στήνει φιέστα στο αεροδρόμιο ο Ερντογάν για την επιστροφή του

Η πλατεία Ταξίμ και οι γύρω δρόμοι έχουν αρχίσει να αποκτούν και πάλι ζωή. Οι διαδηλωτές επιστρέφουν δριμύτεροι στην πλατεία Ταξίμ μ...


Η πλατεία Ταξίμ και οι γύρω δρόμοι έχουν αρχίσει να αποκτούν και πάλι ζωή. Οι διαδηλωτές επιστρέφουν δριμύτεροι στην πλατεία Ταξίμ μετά την ανυποχώρητη στάση του Ταγίπ Ερντογάν. Ο πρωθυπουργός με δηλώσεις του τόνισε πως η κυβέρνηση δεν κάνει πίσω και θα υλοποιήσει τα σχέδιά της. Ζωή, όμως, έχουν αρχίσει να αποκτούν οι και δρόμοι γύρω από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.
 Εκεί δεν συρρέουν διαδηλωτές που ζητούν την παραίτηση του Ερντογάν, αλλά οπαδοί του Τούρκου πρωθυπουργού. Οι υπέρμαχοι του Ερντογάν έχουν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, εν αναμονή της επιστροφής του πρωθυπουργού της Τουρκίας – αναμένεται στις 11 το βράδυ – μετά την ολοκλήρωση της τετραήμερης περιοδείας του στη Βόρεια Αφρική.
Οι οπαδοί του Ερντογάν πήγαν στο αεροδρόμιο παρά τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του κόμματος, Χουσεΐν Τσελίκ που κάλεσε τους υποστηρικτές του πρωθυπουργού να μην συγκεντρωθούν «για να τον υποδεχθούν» κατά την επιστροφή του. «Ο πρωθυπουργός δεν χρειάζεται καμία επίδειξη δύναμης» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση