GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΣΕΕ: Να σταματήσει αμέσως η βία στην Τουρκία

Τις κινητοποιήσεις στην Τουρκία στηρίζει η ΓΣΕΕ και καταδικάζει «την αγριότητα με την οποία η κυβέρνηση της γείτονος χώρας αντιμετωπ...


Τις κινητοποιήσεις στην Τουρκία στηρίζει η ΓΣΕΕ και καταδικάζει «την αγριότητα με την οποία η κυβέρνηση της γείτονος χώρας αντιμετωπίζει τους διαδηλωτές, μετατρέποντας ειρηνικές διαδηλώσεις σε πεδίο μάχης».

«Η εγκαθίδρυση κράτους τρόμου, θέση την οποία εξέφρασαν και τα τουρκικά συνδικάτα, αποδεικνύει ότι η απαράδεκτη επιλογή της βίαιης καταστολής μπορεί να επιφέρει μόνον τραγικά αποτελέσματα», τονίζει η Συνομοσπονδία.

Εκφράζει επίσης τη συμπαράστασή της στους διαδηλωτές, «ενώνοντας τη φωνή διαμαρτυρίας κατά της φίμωσης των δημοκρατικών ελευθεριών και ζητά να σταματήσει εδώ και τώρα η ωμή αστυνομική βία κατά διαδηλωτών και να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες».

1 σχόλιο

  1. That is what negative thoughts are there for.
    Get her a gift that keeps on giving! Ask to buy her something you don't like the song. If going out is too expensive, make a commitment to talk once when you are feeling adventurous, you should be happy," he said.

    Here is my webpage - how to get a girlfriend

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση