GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτοι τριγμοί στη ΝΔ για την ΕΡΤ από το Ευρωκοινοβούλιο

Η πρώτη δημόσια διαφοροποίηση στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα της ΕΡΤ καταγράφεται από τον Ευρωβουλευτή του κόμματος ...


Η πρώτη δημόσια διαφοροποίηση στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα της ΕΡΤ καταγράφεται από τον Ευρωβουλευτή του κόμματος Ιωάννη Τσουκαλά.

Σε ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο κ. Τσουκαλάς εκφράζει τη διαφωνία του με τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην υπόθεση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, δημιουργώντας "πονοκέφαλο" στη Συγγρού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ευρωβουλευτή της Ν.Δ.:

«Έντρομος ακροώμαι την αποκρουστική σιγή που επιβλήθηκε στα δημόσια ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, υπό τον εκκωφαντικό θόρυβο των υπερχρεωμένων, διαπλεκόμενων, χωρίς άδεια λειτουργούντων ιδιωτικών αντίστοιχων μέσων του συστήματος, σε χώρα ημιαναίσθητης ή και επιληπτικά λειτουργούσας δημοκρατίας.

Ολίγο με παρηγορεί η εξαγγελία ίδρυσης νέου φορέα, γιατί ξέρω τι εννοούν, δεν γνωρίζω πότε, και πώς θα λειτουργήσει.

Γνωρίζω επίσης, ότι κανένας σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ιδίως όταν ως θεραπεία νοείται η ευθανασία και το πεδίο εφαρμογής η δημόσια ενημέρωση και το δημόσιο συμφέρον.
Στην πολιτική, οι συμβολισμοί λόγων και πράξεων συχνά υπερβαίνουν σε συνέπειες, όσα οι ενεργούντες νόμισαν πως θα πετύχουν, με τους σχεδιασμούς τους.

Νόσον έτλα η Ελλάς, Νόσον».

1 σχόλιο

  1. MΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟΝ Σ.ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΕ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ..

    ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

    Σε φάμπρικα «εξυπηρετήσεων» ημετέρων και σε βιομηχανία ρουσφετιών στην εκλογική του περιφέρεια με «συνεργάτες» αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, με αποτέλεσμα το Ελληνικό Δημόσιο να φέρεται ότι έχει απολέσει μέχρι σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, εμπλέκουν σε καταγγελία τους «τροχονόμοι της Χαλκίδος» τον «γενικό εισαγγελέα» της κάθαρσης στην ΕΡΤ, εκπρόσωπο της κυβέρνησης, Σίμο Κεδίκογλου. Σύμφωνα με την καταγγελία, όσοι την συνέταξαν διατείνονται ότι την έχουν αποστείλει στον πρωθυπουργό Σαμαρά, στον υπουργό Δένδια και στον αρχηγό της ΕΛΑΣ(ισχυρισμός που εαν ισχύει λαμβάνει διαστάσεις πολιτικού σκανδάλου ολκής). Κατά αυτήν, οι τροχονόμοι βεβαίωναν ογκώδεις χρηματικά παραβάσεις(χιλιάδων ευρώ), οι αξιωματικοί της αστυνομίας τις εξαφάνιζαν, τις υποβάθμιζαν, τις έσβηναν και τις πήγαιναν στο συρτάρι, με αποτέλεσμα να μην φθάνουν ποτέ μερικές εξ αυτών στα γραφεία του «Δημόσιου κατήγορου Χαλκίδος», να μην καταχωρούνται στο βιβλίο μηνύσεων, να παρέρχεται η προθεσμία και να παραγράφονται.

    Στην καταγγελία γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στον Κεδίκογλου. Στο Σίμο Κεδίκογλου της Ν.Δ, το δεξί χέρι του πρωθυπουργού Σαμαρά: «Ο πρώην διευθυντής της Εύβοιας, ο νυν διευθυντής και υποχείρια του υφυπουργού Κεδίκογλου», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΩΤΙΑ

    Τι γινόταν; Σημεία και τέρατα:Σταχυολογώντας, σημειώνονται μεταξύ άλλων υποθέσεις καταγγελλόμενης παράβασης καθήκοντος: Στις 29-10-12, αξιωματικός ακύρωσε καταχρηστικά πρόστιμο 200 ευρώ και απάλλαξε από την ποινική δίωξη τον φίλο του Κεδίκογλου και συνοδό ασφαλείας του, θέτοντας την υπόθεση στο αρχείο(αναφέρονται αριθμοί κλήσεων και παραβάσεων)....

    Στις 15/11/12, φίλος αξιωματικός του Κεδίκογλου παράνομα και καταχρηστικά τροποποίησε διοικητικό πρόστιμο των 5000 σε 500 ευρώ ενώ στις 24-10-12 ακύρωσαν πρόστιμο «απαιτήσει και αίτημα του Κεδίκογλου, του πατέρα του Βασίλη και του ιδιαίτερου γραφείου του με το πρόσχημα, όσοι αρνούνται θα εκδιωχθούν».

    Στις 20/11/2012, επέστρεψε ο ίδιος αξιωματικός κρατικές πινακίδες φορτηγού , φίλου του Κεδίκογλου, «περιφερειακού συμβούλου και ιδιοκτήτη ΚΤΕΟ» που κατά σύμπτωση φέρεται συγχωριανός του συνοδού αστυνομικού του Σαμαρά που είχαν αφαιρεθεί από την Τροχαία Χαλκίδος για σοβαρές παραβάσεις και είχαν επιβληθεί πρόστιμα 10.000 ευρώ.

    ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο «ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ» ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΕ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

    Πολλά από αυτά που καταγγέλλονται θα μπορούσαν να χρεωθούν σε προσωπικές εμπάθειες μιας επαρχιακής κοινωνίας. Όμως με έγγραφο του ο δημόσιος κατήγορος, επιβεβαιώνει ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στην περιφέρεια. Ότι δηλαδή από τις υποθέσεις του 2011(818 υποθέσεις)δεν έχουν εισαχθεί στο βιβλίο μηνύσεων και δεν έχει ορισθεί δικάσιμος. Αντιθέτως θα έπρεπε να είχε γίνει έκδοση σχετικής διάταξης , η οποία να είχε υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδος και να είχαν εισαχθεί στο βιβλίο μηνύσεων, το οποίο επιθεωρείται από τον εισαγγελέα. Επίσης ανευρέθηκαν 763 δικογραφίες του 2011 που είχαν παραγραφεί, δεν εισήχθησαν στο ακροατήριο και ούτε έχουν εισαχθεί στο βιβλίο μηνύσεων και ούτε είχε εισαχθεί πράξη δημοσίου κατηγόρου. Διαπιστώνονται επίσης σωρεία ύποπτων παραγραφών και για το 2012(65 δικογραφίες).

    Η αστυνόμος B Δημητρίου Αικατερίνη που υπογράφει την πράξη, ετέθη εκτός υπηρεσίας σε αναρρωτική άδεια φρίττοντας με όσα διαπίστωσε όπως γίνεται αναφορά στην καταγγελία!!!!ΧΟΥΝΤΡΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση