GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε πλήρη λειτουργία το Γραφείο ΟΑΕΔ στο δήμο Μινώα Πεδιάδας

Δε χρειάζεται πλέον να μεταβαίνουν στο Ηράκλειο οι ασφαλισμένοι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας προκειμένου να εξυπηρετηθούν από τις υπηρεσ...


Δε χρειάζεται πλέον να μεταβαίνουν στο Ηράκλειο οι ασφαλισμένοι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας προκειμένου να εξυπηρετηθούν από τις υπηρεσίες του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, αφού έπειτα από αίτημα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας δημιουργήθηκε Γραφείο Ανταποκριτή ΟΑΕΔ στην περιοχή.

Με τον τρόπο αυτό ωφελούνται οι ασφαλισμένοι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, που δεν υποβάλλονται σε ταλαιπωρία και πρόσθετες δαπάνες, προκειμένου να μεταβούν στις υπηρεσίες του Οργανισμού στο Ηράκλειο για την εξυπηρέτησή τους.
Το Γραφείο του Ανταποκριτή ΟΑΕΔ στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία και εδρεύει εντός του Δημοτικού Καταστήματος Αρκαλοχωρίου. Ο ανταποκριτής του ΟΑΕΔ υλοποιεί τις παρακάτω ενέργειες για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του Δήμου:
1.Εγγραφές ανέργων
2.Ανανέωση Δελτίου Ανεργίας
3.Έκδοση Βεβαιώσεων Ανεργίας
4.Αίτηση Επιδότησης Τακτικής Ανεργίας
5.Καταχώρηση πληρωμής Επιδόματος Τακτικής Ανεργίας
6.Παροχές εκτός Επιδότησης Τακτικής Ανεργίας
7.Ενστάσεις-Αιτήσεις θεραπείας
8.Ελέγχους σε προγράμματα Απασχόλησης

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Ανταποκριτή ΟΑΕΔ του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στα τηλέφωνα 2891340501 και 2891340340.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση