GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΤΑΝ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ... ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ!

Επιστροφή στην δουλειά που σπούδασε, αυτή της ναυαγοσώστριας, έκανε η πρώην Playmate Ευγενία Γκιζέλη που είναι υπεύθυνη για μερικές από τ...

Επιστροφή στην δουλειά που σπούδασε, αυτή της ναυαγοσώστριας, έκανε η πρώην Playmate Ευγενία Γκιζέλη που είναι υπεύθυνη για μερικές από τις πιο τσουρουφλιστές φωτογραφήσεις των τελευταίων ετών.
Σε πισίνα που βρίσκεται στην περιοχή του Ελληνικού βρήκε ο φακός του fthis να εργάζεται η εντυπωσιακή Ευγενία Γκιζέλη που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την εκπομπή «Μία τρύπα στο νερό» με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο όπου ήταν και πάλι η ναυαγοσώστρια που έσωζε τους παίκτες.
Μια δουλειά που επέλεξε να κάνει για τους καλοκαιρινούς μήνες και για την οποία διαθέτει πλήρως τα προσόντα αφού η πρώην πρωταθλήτρια στίβου στα 400μ. είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών και διαθέτει πτυχίο ναυαγοσωστικής.
Τα τελευταία χρόνια η Ευγενία, που διαθέτει ένα από τα πιο γυμνασμένα κορμιά στην ελληνική επικράτεια, εργαζόταν ως μοντέλο. Ενώ είχε φροντίσει να ικανοποιήσει το αντρικό της κοινό (που την εντόπισε μετά την συμμετοχή της στο διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate 2009») με διαδοχικές φωτογραφήσει στο Playboy, το Maxim και το Max.
Όσον αφορά την επιρροή της πάνω στον αντρικό πληθυσμό, αυτή είναι φανερή από μια παλιότερη απάντησή της στην ερώτηση για το χειρότερο πέσιμο που της έχουν κάνει στο δρόμο «Προχωράω στο δρόμο και φοράω ένα σορτσάκι. Στο φανάρι έχει σταματήσει μια νεκροφόρα. Ο οδηγός της, λοιπόν, με βλέπει και φωνάζει: "Μάνα μου, και νεκρούς ανασταίνεις''».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση