GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι θα ζητήσει απόψε ο Βενιζέλος...

Συνεχείς συσκέψεις με στενούς του συνεργάτες είχε από το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να καθορίσει τη στάση...

Συνεχείς συσκέψεις με στενούς του συνεργάτες είχε από το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να καθορίσει τη στάση του στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών απόψε.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βενιζέλος θα προσέλθει στη συνάντηση με τους κυρίους Αντώνη Σαμαρά και Φώτη Κουβέλη με πακέτο προτάσεων για σειρά πολιτικών θεμάτων μείζονος σημασίας, όπως είναι λειτουργία της κυβέρνησης και η θέσπιση νέου, αναλογικού, εκλογικού νόμου, ενώ θα προσπαθήσει να συνδράμει σε έναν συμβιβασμό για το ζήτημα της ΕΡΤ, που θα προβλέπει όμως σαφώς ότι η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα ανοίξει αμέσως.
Φήμες ότι ο κ. Βενιζέλος σκεφτόταν να μην προσέλθει στη συνάντηση των αρχηγών θεωρούνται ως εντελώς ασόβαρες και ανυπόστατες, καθώς τη σύσκεψη τη ζήτησε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Σε κάθε περίπτωση ο κ. Βενιζέλος θα τονίσει επιμόνως ότι το ΠΑΣΟΚ δεν επιθυμεί εκλογές, αλλά δεν μπορεί να δεχθεί προσβλητικές και προβληματικές συμπεριφορές από τον πρωθυπουργό και τη ΝΔ, στο πλαίσιο της κυβερνητικής συνεργασίας. Θα θέσει θέμα δημοκρατίας και σε γενικές γραμμές θα τηρήσει σκληρή και ανυποχώρητη στάση, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί τα πράγματα να οδηγηθούν σε εκλογές.
Πάντως η πίεση από το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ είναι ασφυκτική προς την ηγεσία, από την οποία ζητούν να ασκήσει μετωπική κριτική στον κ. Σαμαρά.

2 σχόλια

  1. 16o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΛΜΕ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ 84 ΑΠΟ ΤΙΣ 87 ΕΛΜΕ
    Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα:

    2013 2011 διαφορά
    ΣΥΝΕΚ 117 77 +40

    ΔΑΚΕ 100 118 -18

    ΠΑΜΕ 66 55 +11

    ΠΑΡΕΜΒ 64 45 +19

    ΠΑΣΚ 39 101 -62

    ΔΗΑΡΜΕ 2 0 +2

    ΛΟΙΠΑ 33 15 +18

    ΣΥΝΟΛΟ 421 411 +10

    Συμπεράσματα από τις εκλογές των καθηγητών που αντιστοιχούν σε 500.000 ψήφους στο εκλογικό σώμα.
    Μεγάλη μείωση της ΔΑΚΕ, παρόλο που ως κυβερνητική παράταξη λαμβάνει ψήφους από στελέχη και ανθρώπους που επιθυμούν κάποια απόσταση, μετάθεση κλπ. Αν δεν υπήρχαν τα ρουσφέτια θα είχε τη τύχη της ΠΑΣΚ.
    Η ΠΑΣΚ, ως παράταξη του ΠΑΣΟΚ, μέσα σε δύο χρόνια, σχεδόν εξαφανίζεται, πέφτοντας στη 5η θέση. Τα στελέχη της πρέπει να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο αυτοδιάλυσης.Η παράταξη της ΔΗΜΑΡ μόλις και μετά βίας έχει 2 αντιπροσώπους, ενδεικτικό της ανύπαρκτης εκλογικής της επιρροής και της σαφούς μείωσης των ποσοστών της. Η τρικομματική κυβέρνηση έχει σαφώς μειωμένη εκλογική επιρροή, ενώ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα παλέψουν για την είσοδο τους στη Βουλή. Να σημειώσουμε ότι την ΔΑΚΕ την ψήφισαν και καθηγητές που, πιθανόν, στις κάλπες να ψηφίσουν άλλα δεξιά κόμματα, όπως Ανεξάρτητους Έλληνες Καμμένου-Δημαρά- Μαριά και των συμμάχων του ή Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θα ζητήσει απόψε ο Βενιζέλος... χα χα ΚΑΛΟ....ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΖΕΙΤΗΣΗ ...ΞΕΚΌΛΛΗΣΕ Ο ΠΑΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΈΛΙ ΚΑΙ ΨΆΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΉ..Ο ΚΟΥΝΕΛΗΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΛΟΣ ΜΠΕΜΙ ΤΙ ΛΕΣ; ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΣΗΜΑ..ΜΑΥΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ//

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση