GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι όμως! Ο Δήμος Πρέβεζας ζήτησε από πολίτη να αγοράσει την λάμπα που είχε καεί σε φωτισμό του Δήμου

Συνέβη και αυτό και δεν ξέρουμε εάν είναι για γέλια ή για κλάματα… Πριν μέρες ένας πολίτης που ζει στην Πρέβεζα ανέβαινε βαριεστημέ...


Συνέβη και αυτό και δεν ξέρουμε εάν είναι για γέλια ή για κλάματα…
Πριν μέρες ένας πολίτης που ζει στην Πρέβεζα ανέβαινε βαριεστημένος τις σκάλες του Δημαρχείου, από το "βάρος" που είχε το κουτί που κουβαλούσε.
Και δεν μιλάμε για το βάρος στην κυριολεξία αλλά για το πόσο δύσκολο ήταν να κάνει από την πλευρά του ο Δήμος αυτό που έκανε κάτοικος της Πρέβεζας…
Σε περιοχή λοιπόν της Πρέβεζας είχε καεί μια από τις λάμπες φωτισμού με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος της οδού να είναι βυθισμένο στο σκοτάδι, για μεγάλο διάστημα, αφού κανείς, παρά τις συνεχείς οχλήσεις δημοτών δεν ενδιαφέρονταν να προβεί στην αντικατάσταση.
Τι κι αν τα τηλεφωνήματα έδιναν και έπαιρναν, η απάντηση ήταν η ίδια. «Θα το δούμε».
Σε μια από τις πολλές επικοινωνίες αποκαλύφθηκε και το πρόβλημα…
Ο Δήμος απλά δεν είχε λάμπες!!!
Μάλιστα έγινε και πρόταση στο δημότη ο οποίος είχε εκφράσει το παράπονό του για την αδιαφορία του Δήμου, να αγοράσει ο ίδιος την λάμπα πράγμα το οποίο και έκανε.
Ο πολίτης λοιπόν αγόρασε την λάμπα, την πήγε στο δημαρχείο στο αντίστοιχο τμήμα και τις επόμενες ώρες είχε αποκατασταθεί το πρόβλημα και έτσι ολόκληρη η γειτονιά είδε το φως το αληθινό.
Και όλα αυτά για 7,5 ευρώ. Τόσο κόστιζε ο λαμπτήρας, χρήματα τα οποία επιβαρύνθηκε ο πολίτης αφού δεν έβλεπε άσπρη μέρα.
7,5 ευρώ επιπλέον δηλαδή σε αυτά που κάθε δίμηνο πληρώνει για τα δημοτικά τέλη την στιγμή μάλιστα που για χορευτικές και άλλες εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Πρέβεζα το αμέσως επόμενο διάστημα εγκρίθηκαν συνολικά 15χιλ ευρώ.
pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση