GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Booksharing»...

Βιβλιοπαρουσίαση & Βραδιά Ανταλλαγής Βιβλίου Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013. «Νέα Ακρόπολη» Αγίου Μελετίου 29, Κυψέλη 19:00-22:00. Η Νέα Ακρ...

Βιβλιοπαρουσίαση & Βραδιά Ανταλλαγής Βιβλίου
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013.
«Νέα Ακρόπολη» Αγίου Μελετίου 29, Κυψέλη 19:00-22:00.

Η Νέα Ακρόπολη σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πατάκη διοργανώνει παρουσίαση βιβλίου του Πασχάλη Λαμπαρδή «Κάθετη Έξοδος», το οποίο έχει λάβει βραβείο Αναγνωστών ΕΚΕΒΙ-ΕΡΤ 2012.
Μετά τη παρουσίαση του βιβλίου θα ακολουθήσει βραδιά ανταλλαγής Βιβλίου, μια δράση που στηρίζεται απ’ όλο και περισσότερους ανθρώπους. Σε μια δύσκολη εποχή, που οι περισσότεροι άνθρωποι είναι κλεισμένοι στον εαυτό τους , είναι πολύ θετικό να υπάρχουν άνθρωποι που να θέλουν να μοιραστούν και να προσφέρουν, πέρα από τα βιβλία, σκέψεις, ιδέες και συναισθήματα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς θα περιέχει:
- Θα γίνει παρουσίαση, του βραβευμένου βιβλίου με το βραβείο αναγνωστών 2012, «Κάθετη έξοδος». Θα παρουσιαστεί από τον ίδιο το συγγραφέα του βιβλίου Πασχάλη Λαμπαρδή.
- Φέρνουμε όλοι από ένα ή και παραπάνω βιβλία για να τα ανταλλάξουμε με άλλους. Επιλέγουμε τα καλύτερα μας βιβλία με διάθεση να προσφέρουμε το καλύτερο που έχουμε.
- Θα συμμετέχουμε σε συζητήσεις για τον συναρπαστικό κόσμο του βιβλίου και θα γνωρίσουμε ενδιαφέροντες ανθρώπους.
- Θα γνωρίσετε την βιβλιοθήκη μας και θα θαυμάσουμε μαζί την πλούσια συλλογή βιβλίων
Και να μην ξεχνάμε ότι προσφέροντας σε κάποιον ένα βιβλίο προσφέρουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας.
Ιστοσελίδα: www.nea-acropoli-athens.gr E-mail: info@nea-acropoli-athens.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση