GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Citroen συζητά για την επιστροφή του Loeb στο WRC μέσα στο 2013

Η ομάδα της Citroen άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του Loeb στο WRC στο δεύτερο μισό του 2013. Είναι γεγονός πως στην ο...


Η ομάδα της Citroen άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του Loeb στο WRC στο δεύτερο μισό του 2013.
Είναι γεγονός πως στην ομάδα της Citroen υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, όσο αφορά τις φετινές της επιδόσεις στο θεσμό του WRC.
Από την μία η απόφαση του εννέα φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Sebastien Loeb να συμμετέχει μόνο σε τέσσερις αγώνες το 2013, προκειμένου να προετοιμαστεί για τη συμμετοχή του στο WTCC του 2014 και από την άλλη η αδυναμία των Mikko Hirvonen και Dani Sordo, να ανακόψουν τον ξέφρενο ρυθμό της WV και του Orgie, έχουν σημάνει κόκκινο συναγερμό.
Σύμφωνα μάλιστα με τις δηλώσεις του αφεντικού της Citroen Racing, Yves Matton, εξετάζεται το ενδεχόμενο της επιστροφής του Loeb για δύο ή τρείς ακόμα αγώνες μέσα στο 2013, προκειμένου να βοηθήσει και να αναπτερώσει το ηθικό της ομάδας.
Η οριστική απόφαση πάντως είναι αποκλειστικά του Loeb και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. peritroxon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση