GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλαγές στην Eurobank! Ο Χρ. Μεγάλου νέος διευθύνων σύμβουλος. Στο ΔΣ και ο Αράπογλου...

Οριστικά εκτός διοίκησης Eurobank τίθεται τελικά ο Ν. Καραμούζης, μέχρι σήμερα αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, εν όψει των οριστικών απο...

Οριστικά εκτός διοίκησης Eurobank τίθεται τελικά ο Ν. Καραμούζης, μέχρι σήμερα αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, εν όψει των οριστικών αποφάσεων που θα ληφθούν την Πέμπη.
Ο Χρήστος Μεγάλου, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της τράπεζας Credit Suisse δέχθηκε πρόταση από το Τ.Χ.Σ προκειμένου να αναλάβει ως διευθύνων σύμβουλος στην θέση του Νίκου Νανόπουλου ο οποίος ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί να παραμείνει στη διοίκηση.
Mη εκτελεστικός πρόεδρος στην τράπεζα ορίζεται ο Γιώργος Δαυίδ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Δ.Σ. της Tράπεζας μπαίνει και ο Τάκης Αράπογλου ως μη εκτελεστικό μέλος. Αλλαγή θα υπάρξει και στον εκπρόσωπο του ΤΧΣ, με αποχώρηση του Χ. Γκλαβάνη.

1 σχόλιο

  1. Ευτυχώς που ο Σαμαράς κατήργησε την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα (Μητσοτάκης, Γεννηματά, Κεδίκογλου, Βαρβιτσιώτης, Κεφαλογιάννη κτλ).

    Οι άξιοι αυτοί απόγονοι των πολιτικών «τζακιών», δίπλα στους πάλαι ποτέ πρασινοφρουρούς εκσυγχρονιστές, να συμπορεύονται εν αγαστή συμπνοία με τα νέα πεπαιδευμένα ανδρείκελα του συστήματος (Μιχελάκης, Γεωργιάδης) και τους εκλεκτούς της μασονίας (βάλε… μπίιιπ). Άαα, ξέχασα! Συμμετέχει και ο «ατσαλάκωτος», ο πιο επιτυχημένος (!!!) υπουργός Υγείας της νεότερης ελληνικής ιστορίας (κατά την άποψη όλων των εργαζομένων στον κλάδο).

    Και βεβαίως το καλύτερο το άφησα για το τέλος. Βενιζέλος για αντιπρόεδρος και ΥΠΕΞ, ή αλλιώς… η Ανάσταση του Λαζάρου! Μήπως τελικά την άλλη Κυριακή έχουμε Πάσχα; Εάν ναι, σουβλίστε τον χοντρό. Αλλά, Πάσχα με χοιρινό γίνεται; Δέν γίνεται.

    Υ.Γ. προς όλους όσους προσδοκούν σωτηρία από το υπάρχον πολιτικό σύστημα:«τυφλὸς δὲ τυφλὸν ἐὰν ὁδηγῇ, ἀμφότεροι εἰς βόθυνον πεσοῦνται»
    (Ματθ. κεφ.15 στιχ.14)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση