GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Facebook: Ανακοινώνει επισήμως την υποστήριξη hashtags

Το Facebook την περασμένη Τετάρτη, ανακοίνωσε επισήμως την υποστήριξή #hashtags, έπειτα από την επιτυχή εφαρμογή του συγκεκριμένου χ...


Το Facebook την περασμένη Τετάρτη, ανακοίνωσε επισήμως την υποστήριξή #hashtags, έπειτα από την επιτυχή εφαρμογή του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού σε  άλλες υπηρεσίες όπως το Instagram και το Twitter.
Σε μήνυμα στο blog της, η μεγαλύτερη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι πλέον τα hashtags θα είναι clickable ενώ αναφέρεται πως « αποτελεί σημαντικό συστατικό της ποπ κουλτούρας ».Κάτι τέτοιο θα επιτρέψει τους χρήστες, να βλέπουν τι λένε άλλοι άνθρωποι και ποιες απόψεις διατυπώνουν γύρω από ένα υγκεκριμένο θέμα.
Επίσης θα δίνεται η δυνατότητα αναζήτησης για συγκεκριμένα hashtags στη μπάρα αναζήτησης, ενώ θα μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτά που προέρχονται από άλλες υπηρεσίες όπως τo Instagram.
Τέλος ο χρήστης θα μπορεί να συνθέτει δημοσιεύσεις, απευθείας από το hashtag feed και τα αποτελέσματα αναζήτησης.
Οι αρχικές φήμες, περί ενός τέτοιου χαρακτηριστικού, κυκλοφόρησαν μόλις τον προηγούμενο Μάρτιο.
Όσοι προφανώς δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται αρκεί να αναφερθεί, ότι είναι λέξεις, ή φράσεις με το σύμβολο # στην αρχή τους που χρησιμεύει στην ομαδοποίηση μεμονωμένων λέξεων, γεγονότων και θεμάτων.

vivanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση