GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Νεαρός έγραψε στο facebook ότι αυτοκτονεί – Συναγερμός στην Αστυνομία...

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας όταν υπήρξε ενημέρωση από τα κεντρικά της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκ...


Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας όταν υπήρξε ενημέρωση από τα κεντρικά της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., πως νεαρός θα αυτοκτονήσει καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. και άνδρες της Άμεσης Δράσης οι οποίοι και βρίσκονται ήδη στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων και σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και διερευνάται αν ο κάτοχος του συγκεκριμένου προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ήδη έχει κάνει πράξη την προειδοποίησή του ή απλά αν εξεδήλωσε την πρόθεσή του αυτή.

Στο σημείο έχει καταφθάσει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να εξεταστεί από γιατρό ή ακόμα και αν κριθεί απαραίτητο να μεταφερθεί για περαιτέρω εξετάσεις ή πλύση στομάχου στο νοσοκομείο.
patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση