GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάθε τι τρως με ένα κλικ- Αυτή είναι η νέα εφαρμογή της Google!

Tη νέα του πρωτοβουλία ανακοίνωσε ο γίγαντας της αναζήτησης Google στις 30 Μαΐου, σύμφωνα με την οποία, θα παρέχει στους χρήστες εύκολη π...

Tη νέα του πρωτοβουλία ανακοίνωσε ο γίγαντας της αναζήτησης Google στις 30 Μαΐου, σύμφωνα με την οποία, θα παρέχει στους χρήστες εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες διατροφής για περισσότερα από 1.000 τρόφιμα.
Σε μια δημοσίευση σχετικά με το σχέδιο διατροφής, ο υπεύθυνος προϊόντων Ilya Mezheritsky έγραψε σύμφωνα με το iefimerida:
"Το να συνδυάζεις τα αγαπημένα σου τρόφιμα και να κάνεις τις σωστές επιλογές μπορεί συχνά να είναι μια περίπλοκη και δύσκολη διαδικασία. Έτσι, ελπίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτές τις επιλογές ευκολότερες: από τις 10 Ιουνίου θα είστε σε θέση να βρίσκετε γρήγορα και εύκολα εκτενείς πληροφορίες διατροφής για πάνω από 1.000 φρούτα, λαχανικά, κρέατα και γεύματα".
Θέλετε να μάθετε πόσο αλάτι περιέχει ο χυμός ντομάτας και πόσες θερμίδες έχει ένα κουλούρι; Απλά κάνετε μια πλήρη ερώτηση στην αναζήτηση του Google και παίρνετε μια γρήγορη απάντηση. Χρησιμοποιώντας στοιχεία από το USDA, η Google θα εμφανίζει μετρητή θερμίδων και θρεπτικές αναλύσεις των απλών συστατικών, όπως τα μήλα, και ο μοσχαρίσιος κιμάς καθώς επίσης και πιο πολύπλοκα γεύματα όπως τα μπουρίτος ή ορισμένα αλκοολούχα ποτά. Στην αναζήτηση δεν θα περιλαμβάνονται συσκευασμένα τρόφιμα και η διατροφική ανάλυση θα εμφανίζεται πάνω από την παραδοσιακή λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 30 Μαΐου και θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ εντός 10 ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση