GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόλεμος στο λαθρεμπόριο καυσίμων με όπλο το... GPS

Όπλο για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου στα υγρά καύσιμα θα έχει σύντομα στη διάθεσή του ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Xάρ...


Όπλο για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου στα υγρά καύσιμα θα έχει σύντομα στη διάθεσή του ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Xάρης Θεοχάρης, καθώς δρομολογήθηκε η δημιουργία ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος για τον έλεγχο κινήσεων βυτιοφόρων οχημάτων μέσω συσκευών αποστολής σημάτων GPS.

Με το σύστημα, που θα εγκατασταθεί στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, θα μπορεί να εντοπίζεται η θέση κάθε βυτιοφόρου οχήματος σε πραγματικό χρόνο μέσω σήματος που θα εκπέμπεται από τον πομπό του συστήματος προς το κέντρο ελέγχου της ΓΓΠΣ.

Το σύστημα θα τοποθετείται, σύμφωνα με το Έθνος, στα βυτιοφόρα και στα ρυμουλκούμενα και ημιρυμουλκούμενα, καθώς και στις αποσπώμενες δεξαμενές που μεταφέρονται επί οχημάτων.

Καταληκτική ημερομηνία εφαρμογής και αξιοποίησης των στοιχείων έχει ορισθεί η 31η Ιουλίου 2013.
lamiastar.gr

1 σχόλιο

  1. Δηλαδή το GPS τους έλειπε για να "ανακαλύψουν" τον Μελισσανίδη;
    Ο κόσμος το' χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι!
    Μας δουλεύουν οι άθλιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση