GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σκίζει" το Hangover 3

Η ταινία «The hangover Part 3» έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα την Πέμπτη 30 Μαΐου στις ελληνικές αίθουσες. Συγκεκριμένα, παραπάνω από 22.300 θ...

Η ταινία «The hangover Part 3» έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα την Πέμπτη 30 Μαΐου στις ελληνικές αίθουσες. Συγκεκριμένα, παραπάνω από 22.300 θεατές την παρακολούθησαν στην πρώτη ημέρα προβολής με αποτέλεσμα η ταινία, σύμφωνα πάντα με στοιχεία της Village να σημειώσει το καλύτερο άνοιγμα πρώτης μέρας στο ελληνικό box office για το 2013.
Σύμφωνα με την παραγωγή της τρίτης ταινίας, το «Hangover Part 3» είναι το επικό φινάλε μιας απαράμιλλης οδύσσειας μακελειού και κακών αποφάσεων, κατά την οποία η παρέα πρέπει να τελειώσει αυτό που άρχισε, επιστρέφοντας στον «τόπο του εγκλήματος»: το Λας Βέγκας. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλα τελειώνουν εδώ.
Τα εισιτήρια της πρώτης μέρας του τρίτου «Hangover» στην Ελλάδα είναι κατά 14,5% περισσότερα σε σχέση με το ξεκίνημα της δεύτερης ταινίας, στις 2 Ιουνίου 2011. Το πρώτο «Hangover» είχε ξεκινήσει με 9.467 θεατές στις 16 Ιουλίου 2009, με το δεύτερο να ακολουθεί με 19.493 θεατές, δυο σχεδόν χρόνια μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση