GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται το φθηνό iPhone της Apple

Τέσσερα νέα, φθηνότερα μοντέλα iPhone, με μεγαλύτερες οθόνες σε μια ποικιλία χρωμάτων, σχεδιάζει να κυκλοφορήσει η Apple μέσα στο επ...


Τέσσερα νέα, φθηνότερα μοντέλα iPhone, με μεγαλύτερες οθόνες σε μια ποικιλία χρωμάτων, σχεδιάζει να κυκλοφορήσει η Apple μέσα στο επόμενο έτος.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Reuters, πηγές της εταιρίας λένε ότι από αυτά τα 4 μοντέλα, τα δύο θα βγουν στην αγορά το φθινόπωρο του 2013 με την ονομασία iPhone 5S.

Το ένα από αυτά θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, premium ποιότητα κατασκευής και ελαφρώς αναβαθμισμένα specs, σε σχέση με το iPhone 5.

To άλλο θα είναι το «φθηνό iPhone», με πλαστικό σασί, mid range χαρακτηριστικά και τιμή που στην Αμερική υπολογίζεται στα 99 δολάρια! Μάλιστα, το «iPhone των φτωχών» θα βγαίνει σε 5 ή 6 διαφορετικές χρωματικές επιλογές, για αν γίνει ακόμα πιο θελκτικό.

Μέχρι την άνοιξη του 2014, η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δύο μεγάλα iPhone ως απάντηση στα γιγαντιαία Android smartphones που κατακλύζουν την αγορά. Το ένα θα έχει οθόνη 4,7 ιντσών και το άλλο 5,7 ιντσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση