GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

JP Morgan: Κρύβει κινδύνους το κλείσιμο της ΕΡΤ αλλά άξιζε

Έκθεση της επενδυτικής τράπεζας JP Morgan αναφέρεται στο κλείσιμο της ΕΡΤ, σημειώνοντας πως αυτή η απόφαση κρύβει κινδύνους που αξίζ...


Έκθεση της επενδυτικής τράπεζας JP Morgan αναφέρεται στο κλείσιμο της ΕΡΤ, σημειώνοντας πως αυτή η απόφαση κρύβει κινδύνους που αξίζει όμως να αναλάβει ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ παράλληλα η επενδυτική τράπεζα υπογραμμίζει πως δεν συνιστά πολιτικό ατύχημα για την κυβέρνηση.
Η JP Morgan αναφέρει πως με το κλείσιμο της ΕΡΤ η κυβέρνηση πετυχαίνει δύο πράγματα με το πρώτο να είναι η επιθυμία τους να θιγούν οι "ιερές αγελάδες" του δημοσίου. Κατά την επενδυτική τράπεζα εάν η κυβέρνηση καταφέρει να ξεπεράσει τον σκόπελο της ΕΡΤ τότε η Νέα Δημοκρατία θα βγει ενισχυμένη, καθώς θα έχει αποδείξει πως μπορεί με αποφασιστικότητα να προχωρήσει σε ριζική αναδιάρθρωση του δημόσιου τομέα.

Την είδηση έφερε στη δημοσιότητα το Reuters, το οποίο στην ανταπόκρισή του συνεχίζει πως τη Δευτέρα οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί έχουν τα περιθώρια συνεννόησης έτσι ώστε να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ, χωρίς η χώρα να πάει εκλογές.

7 σχόλια

  1. ...όχι που θα κυβέρναγε ο Σαματάς !;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να και η στηριξη απο τα υπερποντια σιωνιστικα αφεντικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχεις βγαλει τον σκασμο τωρα κ. Ντινοπουλε ? Επισης θελω να μαθω, ποσο βλακας νιωθεις οταν μεσα σε λιγες ημερες αυτο-ξευτιλιστηκες ?

    Ντινόπουλε, έχω δυό γαϊδούρια και θέλω να τα ταϊσω με σανό! Αν αναλάβεις την υπόθεση, θα τα καταφέρεις λες;

    Εγώ στη θέση του Ντινόπουλου θα άφηνα μούσι, θα έβαζα περούκα και θα κρυβόμουνα...

    Και η παραίτησή μου θα ήταν αμετάκλητη και θα παραδεχόμουνα στο γράμμα της παραίτησης, ότι είχα μια ανεξήγητη και ανεπίτρεπτη κρίση Καραγκιοζισμού, που δε μου επιτρέπει να δείξω πλέον το πρόσωπό μου στον έξω κόσμο, πόσο μάλλον να εκπροσωπήσω τους συμπολίτες μου στο κοινοβούλιο!

    Γεωργιάδης-Ντινόπουλος-Βορίδης-Μουρούτης-Πτωχός-Λαζαρίδης κ.ά (όλα τα ακροδεξιά κοπρόσκυλα, μη έχοντα καμιά σχέση με την κεντροδεξιά και τον Καραμανλισμό):

    ΑΙΩΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ...

    ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαμαράς - Ο άνθρωπος είναι απίστευτος καραγκιόζης! Ανίκανος, με αντιδημοκρατική συμπεριφορά "τύπου τσαμπουκά", ακροδεξιά λογική, μη έχων καμιά σχέση με την κεντροδεξιά και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή (απορώ πως τον εξέλεξαν αρχηγό, όχι ότι η Ντόρα θα ήταν καλύτερη...).

    Ένα είναι σίγουρο, εκτός από πολιτικός νάνος, είναι και τελειωμένος πολιτικά!

    Tragic...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H εφημερίδα Financial Times δεν βλέπει με ιδιαίτερη αισιοδοξία το άμεσο μέλλον της Ελλάδας, καθώς η οικονομία αναμένεται να συρρικνωθεί επιπλέον 4% το 2013 και οι ελπίδες για ανάκαμψη έχουν περιοριστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

    ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΓΙΑ "ΠΕΡΙΠΑΤΟ" ΚΑΙ "ΦΙΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ" ΣΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ .
    ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ GPS :
    N 39,757129°
    E 19,946010°

    +39° 45' 25.66", +19° 56' 45.64"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. JP Morgan: ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΤΟΞΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ
    ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ GLASS - STIEGALL ACTION PLAN ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση