GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mωράκι πέθανε από υποσιτισμό‏ επειδή η μητέρα του ήταν φανατική χορτοφάγος

Ένα μωράκι 11 μηνών πέθανε στην Γαλλία από υποσιτισμό παρόλο που θήλαζε. Η μαμά του παιδιού είναι φανατική χορτοφάγος η οποία έκανε μια δ...

Ένα μωράκι 11 μηνών πέθανε στην Γαλλία από υποσιτισμό παρόλο που θήλαζε. Η μαμά του παιδιού είναι φανατική χορτοφάγος η οποία έκανε μια διατροφή με ελάχιστα φαγητά.
Η αυτοψία που έγινε στο μωράκι, επιβεβαίωσε ότι το βρέφος ήταν θύμα της αμέλειας της των γονιών. Το μωρό τρεφόταν αποκλειστικά με γάλα το οποίο λόγω της διατροφής της μητέρα είχε έλλειψη σε βιταμίνη Β12 και βιταμίνη Α που είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του βρέφους.
Οι γονείς καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 5 ετών, γιατί η ελάχιστα ισορροπημένη διατροφή της μητέρας είχε σαν αποτέλεσμα την έλλειψη θρεπτικών συστατικών στο γάλα με τραγικό αποτέλεσμα το θάνατο του παιδιού. Επίσης οι γονείς υποχρεώθηκαν να ξεκινήσουν θεραπεία, εκτός της ποινής που τους δόθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση