GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παγκόσμια συγκίνηση για τo νέo αγώνα του Μαντέλα – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Αλλη μια μεγάλη μάχη για τη ζωή του δίνει ο εμβληματικός ηγέτης της Νοτίου Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα, ο οποίος νοσηλεύεται τις τελευτα...

Αλλη μια μεγάλη μάχη για τη ζωή του δίνει ο εμβληματικός ηγέτης της Νοτίου Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα, ο οποίος νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες σε άγνωστη κλινική της Πρετόρια με λοίμωξη αναπνευστικού, ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή αλλά κρίσιμη. Εκείνο που προκαλεί μεγάλα ερωτήματα είναι το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα της κλινικής όπου νοσηλεύεται ο πρώην πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής, παρά το γεγονός ότι δεκάδες δημοσιογράφοι και κάμερες έχουν κατασκηνώσει έξω από μια κλινική που φημολογείται ότι βρίσκεται.
 Επιπλέον, από τις αρχές διαρρέεται ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή αλλά κρίσιμη, ωστόσο, δεν έχει εκδοθεί κανένα επίσημο ανακοινωθέν από το μεσημέρι του Σαββάτου. Στον αντίποδα τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ήρθε η ώρα να αφήσουν η οικογένειά του και οι αρχές τον 94χρονο ιστορικό ηγέτη να φύγει από τη ζωή. Είναι πλέον καιρός να τον αφήσουν να φύγει. Η οικογένειά του πλέον θα πρέπει να τον αφήσει ώστε ο Κύριος να μπορέσει να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο» αναφέρει η Sunday Times, ενώ η City Press φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της δηλώσεις του προέδρου της χώρας, Τζέικομπ Ζούμα, ο οποίος καλεί τους πολίτες να προσευχηθούν για τον Μαντέλα.
α πρέπει να τον αφήσουν, πνευματικά, και να εναποθέσουν την πίστη τους στον Θεό. Όλοι θα πούμε ευχαριστούμε Θεέ μου που μας έδωσες αυτόν τον άνθρωπο και θα τον αφήσουμε να φύγει», πρόσθεσε ο Αντριου Μλαγκένι, στενός φίλος του πρώην προέδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση