GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oλοκληρώθηκε από τον ΟΑΕΕ η απόστολη των βεβαιώσεων αποδοχών συντάξεων!

Ολοκλήρωσε ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών τη ταχυδρομική αποστολή των βεβαιώσεων αποδοχών συντάξεων για το έτος 2012...


Ολοκλήρωσε ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών τη ταχυδρομική αποστολή των βεβαιώσεων αποδοχών συντάξεων για το έτος 2012 και οι συνταξιούχοι του οργανισμού θα τις λάβουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σημειώνεται πως ο ΟΑΕΕ, ανέμενε τη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να αποστείλει τις βεβαιώσεις αποδοχών.

Τελικά έλαβε διευκρινίσεις για το περιεχόμενο της βεβαίωσης αποδοχών που θα χορηγεί σε μισθωτούς και συνταξιούχος κι έτσι ξεκίνησε την εκτύπωση και ταχυδρόμησε τις βεβαιώσεις.

Ο ΟΑΕΕ είναι ο μόνος ασφαλιστικός φορέας που δεν διέθεσε ηλεκτρονικά τις εν λόγω βεβαιώσεις.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε εχθές (18-06-2013) ο Οργανισμός τονίζει πως σε περίπτωση μη παραλαβής των βεβαιώσεων αποδοχών συντάξεων για το έτος 2012 οι δικαιούχοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις βεβαιώσεις από οποιοδήποτε περιφερειακό τμήμα του ΟΑΕΕ.

filiatranet.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση