GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O μητροπολίτης Άνθιμος (λόγω του λουκέτου στην ΕΡΤ) στο ΣΥΡΙΖΑ; (βίντεο)

Η ΕΡΤ έφερε κοντά τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης και τον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του Αντέννα μ...

Η ΕΡΤ έφερε κοντά τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης και τον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του Αντέννα με τον Γιώργο Παπαδάκη ο κ. Άνθιμος παρέλαβε σήμερα την κομματική του ταυτότητα από τον ΣΥΡΙΖΑ σε μία κίνηση εναντίωσης στην απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει η ΕΡΤ.
Την περασμένη Πέμπτη άλλωστε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ είχε επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Άνθιμο με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στο θέμα της ΕΡΤ και της ιδωτικοποίησης του νερού στη Θεσσαλονίκη.
Και οι δύο πλευρές μάλιστα είχαν αναφερθεί στην ανάγκη να ξεπεραστεί η καχυποψία που χαρακτηρίζει τις σχέσεις Εκκλησίας και Αριστεράς ενώ ο κ. Άνθιμος είπε στους : «Ελπίζω να τα καταφέρετε. Φαίνεσθε έντιμοι άνθρωποι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση