GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωτοσέλιδο στη Hurriyet!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος δωρεάν μαθημάτων τουρκικής γλώσσας για παιδιά που ξεκίνησε τον Μάιο στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών PERUGIA...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος δωρεάν μαθημάτων τουρκικής γλώσσας για παιδιά που ξεκίνησε τον Μάιο στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών PERUGIA σε συνεργασία με το Τουρκικό Προξενείο στην Αθήνα.
Παρόλο που τα μαθήματα χρονικά υλοποιήθηκαν στα όρια των εξελίξεων από τις οποίες δοκιμάζεται η γειτονική χώρα, η ιδιαίτερη αυτή πρωτοβουλία αγκαλιάστηκε και προβλήθηκε, για τη βαρύτητα του εκπαιδευτικού και πολιτισμικού της χαρακτήρα, από σημαντικά μέσα μαζικής ενημέρωσης της Τουρκίας.
Στα μαθήματα συμμετείχαν τα παιδιά ελληνοτουρκικών οικογενειών που διαμένουν στην Αθήνα καθώς και παιδιά ή/και εγγόνια Κωνσταντινουπολιτών. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας της Προξένου της Τουρκίας στην Αθήνα, κας Nurdan Altuntaş και της ιδιοκτήτριας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών “PERUGIA”, κας Τίνας Ζωγοπούλου.
Τα μαθήματα έγιναν στο πλαίσιο της εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, καθώς και της λειτουργίας κι αποστολής του Ελληνοτουρκικού Κέντρου Γλώσσας και Κουλτούρας – Τίνα Ζωγοπούλου (Εκδόσεις PERUGIA), το οποίο συνδράμει τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας σε εκπαιδευτικό, πολιτιστικό κι εμπορικό επίπεδο μέσω των μαθημάτων Τουρκικής γλώσσας αλλά και των εξετάσεων του Πανεπιστημίου Άγκυρας TÖMER, που φέτος θα γίνουν στις 29 & 30 Ιουνίου. (Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο: http://www.perugia.edu.gr/images/stories/deltioTomer2013.jpg).
Η Πρόξενος της Τουρκίας στην Αθήνα, κα Nurdan Altuntaş
η ιδιοκτήτρια και εκδότρια της PERUGIA κα Τίνα Ζωγοπούλου 
και η καθηγήτρια τουρκικών κα Zeynep Albayrak.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση