GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To Reuters για ελληνική κυβέρνηση

«H κυβέρνηση Σαμαρά θα συρθεί για λίγο ακόμη, αλλά δεν εξαντλήσει την τετραετία», αναφέρει το Reuters, χαρακτηρίζοντάς την «αποδυναμ...


«H κυβέρνηση Σαμαρά θα συρθεί για λίγο ακόμη, αλλά δεν εξαντλήσει την τετραετία», αναφέρει το Reuters, χαρακτηρίζοντάς την «αποδυναμωμένη», σ' ένα άρθρο που  τιτλοφορείται «Η τραυματισμένη ελληνική κυβέρνηση θα σκληρύνει τη στάση της προς τους δανειστές».
«Ενώ οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι δυσανασχετούν με το αυξανόμενο κόστος της διάσωσης του τραπεζικού συστήματος στην Ελλάδα, τα κορυφαία στελέχη των τραπεζών πλουτίζουν», αναφέρουν οι New York Times.
To ρεπορτάζ έχει δηλώσεις οικονομικών αναλυτών στην Αθήνα που τονίζουν ότι αυτό που έχει γίνει είναι «να επιβραβεύεται μια κακή συμπεριφορά των τραπεζών».

1 σχόλιο

  1. ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΝΑ ΟΜΩΛΟΓΟ 1.5 ΔΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ...ΚΛΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΩΡΙΤΕ ..ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΛΟΥΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση