GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εμπειρία του απόλυτου road trip σε έναν δρόμο 552 χιλιομέτρων μέσα στην έρημο [εικόνες]

Η περίφημη Route 66 των ΗΠΑ μπορεί να διατηρεί τα σκήπτρα ως ο απόλυτος δρόμος για να ζήσει κανείς ένα αξέχαστο ταξίδι διασχίζοντας ...

Η περίφημη Route 66 των ΗΠΑ μπορεί να διατηρεί τα σκήπτρα ως ο απόλυτος δρόμος για να ζήσει κανείς ένα αξέχαστο ταξίδι διασχίζοντας αχανείς εκτάσεις, ωστόσο ο «ανταγωνιστής» βρίσκεται στην Κίνα και είναι η «Λεωφόρος της ερήμου» με μήκος 552 χιλιομέτρων που διασχίζει την έρημο Τακλαμακάν.
Πρόκειται για την απόλυτη εμπειρία road trip, καθώς οι οδηγοί καλούνται να ταξιδέψουν σε μια αχανή έκταση ερήμου, γεμάτη αμμόλοφους και θάμνους που θυμίζουν εικόνες από την πάλαι ποτέ άγρια Δύση. Η εικόνα του δρόμου, ωστόσο, παλαιότερα ήταν ακόμη πιο απειλητική, ενώ έπειτα από πολλά χρόνια πειραματισμών η κυβέρνηση κατάφερε να βρει τα σωστά φυτά που θα επιβίωναν σερ συνθήκες ερήμου για να δώσει μια διαφορετική πνοή στην «Τarim Desert Highway»
Η εθνική αυτή οδός κατασκευάστηκε στο 1995 για να εξυπηρετήσει έναν σημαντικό αγωγό πετρελαίου που βρίσκεται κάτω από την έρημο, αλλά και τη μεταφορά εμπορευμάτων στις νότιες περιοχές της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση