GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο TAP είναι μια καλή είδηση"

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real, χαρακτήρισε... «καλή είδηση» την απόφαση της συμφωνίας γ...

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real, χαρακτήρισε... «καλή είδηση» την απόφαση της συμφωνίας για την κατασκευή του αγωγού TAP που θα μεταφέρει αζερικό αέριο στην Ευρώπη.

«Με μία παρένθεση ότι δεν έχω δει τη σύμβαση, όποτε μιλάω πάντα λίγο επιφυλακτικά, είναι μία καλή είδηση. Είναι καλύτερο να γίνει παρά να μη γίνει. Αλλά, θα ήταν καλύτερη είδηση αν ήταν σε ένα γενικό πλαίσιο, όπου θα είχαμε δική μας βιομηχανική πολιτική, δικές μας προτεραιότητες, τι θα θέλαμε να πετύχουμε σε μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων, να είχαμε 5-6-7 δραστηριότητες που θα θέλαμε να προωθήσουμε και εκεί να εντάσσονταν αυτή η επένδυση», τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής.

Καταλήγοντας ο κ. Τσακαλώτος πρόσθεσε: «Η στρατηγική της κυβέρνησης ότι εμείς δεν έχουμε προτεραιότητες και λέμε στον ιδιωτικό τομέα “που θέλετε να επενδύσετε; και με όποιους όρους θέλετε” -σας το έχω πει και άλλη φορά- δεν είναι στρατηγική που βοήθησε άλλες χώρες να αναπτυχθούνε, ιδιαίτερα μέσα σε μία τόσο μεγάλη κρίση».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση