GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ- VIDEO: Μια... πραγματικά γυμνή ποδηλατοδρομία ξεκινά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Ξεκινά σε λίγη ώρα από το πάρκο του Ξαρχάκου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η 6η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία. Εκατοντάδες ποδηλάτες με εν...

Ξεκινά σε λίγη ώρα από το πάρκο του Ξαρχάκου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η 6η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία. Εκατοντάδες ποδηλάτες με εντυπωσιακά bodypainting και... ελάχιστα ρούχα, θα "παρελάσουν" με τα ποδήλατά τους από κεντρικούς δρόμους της πόλης και θα διεκδικήσουν ελεύθερο χώρο, χώρο για τα ποδήλατα και περισσότερο πράσινο. Πολλοί από αυτούς στέλνουν μηνύματα κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ κι ενάντια στα μεταλλεία χρυσού.
Αυτή την χρονιά η 6η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία συνδιοργανώνεται με την ανοιχτή γιορτή διεκδίκησης των ελεύθερων χώρων πρασίνου “Ευχαριστούμε που Ενοχλείτε 6” των Παιδιά Εν Δράσει που γιορτάζουν τα 10 τους χρόνια.
Μετά την ποδηλατοδρομία, θα ακολουθήσει πάρτυ στο πάρκο Ξαρχάκου με την Ομάδα Κρουστών Κρούση και τους DJ Miss Dynamite, Hollyrabit + Slammin' Danny A., GG + Γυμνός Ποδηλάτης.
412
414
413
415
416
417
419
420

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση