GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νότης Σφακιανάκης: Χέστηκα τι θα βγάλει ο Ρέμος! Ο καθένας στα κυβικά του, κατάλαβες; (VIDEO)

Συνέντευξη στο "Πρωινό mou" και συγκεκριμένα στον Γιώργο Λιάγκα παραχώρησε ο Νότης Σφακιανάκης. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων ανα...

Συνέντευξη στο "Πρωινό mou" και συγκεκριμένα στον Γιώργο Λιάγκα παραχώρησε ο Νότης Σφακιανάκης.
Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα με τον Αντώνη Ρέμο.
Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα αν θα συνεργαζόταν ποτέ με τον τραγουδιστή απάντησε: "Εγώ έχω δικό μου κόλπο. Ο Ρέμος δεν είναι μεγάλο όνομα, μικρό είναι, δισύλλαβο. Δεν συνεργάζομαι με καλλιτέχνες καταξιωμένους, γιατί έχω δικό μου κόλπο. Έχω στήσει δική μου παντιέρα".
Στην ερώτηση για το σχόλιο του Αντώνη Ρέμου σχετικά με την ορθοδοξία, ο τραγουδιστής απάντησε: "Χέστηκα τι θα βγάλει ο Ρέμος! Οι καλλιτέχνες έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις. Είναι υποχρεωμένοι να τα εκφράζουν. Εγώ λέω αυτά που θέλω και όποιος θέλει τα ακούει".
Τέλος κάποια στιγμή ο Νότης Σφακιανάκης απευθύνθηκε μέσω της κάμερας στον Αντώνη Ρέμο και είπε χαρακτηριστικά: "Βρε Αντωνάκη μου, σ' εμένα; Πλάκα κάνεις; Ασχολήσου με τα δικά σου! Ο καθένας στα κυβικά του! Κατάλαβες; Μην τρελαθούμε, μικροί μεγάλοι στο ίδιο καφενείο"!
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση