GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάντε γαλλική κοτσίδα και δείξτε όμορφη! [video]

Η γαλλική κοτσίδα στα μαλλιά, είναι ένας κλασικός τρόπος για να φαίνεστε όμορφες και εκλεπτυσμένες κάθε φορά που τη φτιάχνετε. Στη...


Η γαλλική κοτσίδα στα μαλλιά, είναι ένας κλασικός τρόπος για να φαίνεστε όμορφες και εκλεπτυσμένες κάθε φορά που τη φτιάχνετε.

Στην πραγματικότητα, η γαλλική κοτσίδα δεν προσθέτει μόνο ομορφιά και εκλεπτυσμό, αλλά είναι ωραία και για τις καθημερινές.

Αν δεν έχετε ήδη υιοθετήσει αυτό το στυλ, οι ακόλουθες οδηγίες θα σας δείξουν τπόσο μπορείτε να το κάνετε εύκολα και απλά. Η καλύτερη στιγμή για να φτιάξετε μία γαλλική κοτσίδα στα μαλλιά σας, είναι μετά το πλύσιμο που τα μαλλιά σας είναι ακόμα λίγο υγρά. Αν το μήκος των μαλλιών σας δεν φτάνει τουλάχιστον στο ύψος των ώμων σας, η γαλλική κοτσίδα θα είναι πολύ δύσκολο να γίνει.

Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό, δηλαδή μια χτένα, μια χούφτα καρφίτσες και ίσως κάποια προϊόντα για τα μαλλιά για να εξασφαλίσετε το καλύτερο αποτέλεσμα - όπως μία λακ.

Αν κοιτάξει κανείς μια γαλλική κοτσίδα, θα δεί ότι, εκτός από το όμορφο στυλ της, είναι και λίγο δύσκολο να μάθει να τη φτιάχνει. Ωστόσο, αν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα που δείχνει το βίντεο, θα σας φανεί πιό εύκολο στην πορεία.

Ελέγξτε την απόσταση ανάμεσα στα χέρια σας και το πίσω μέρος του κεφαλιού σας, για να φτιάξετε σωστά τη γαλλική κοτσίδα. Όσο πιο κοντά είναι τα χέρια σας στο κεφάλι, τόσο πιό σφιχτή θα είναι και θα διαρκέσει περισσότερη ώρα. Εάν τώρα, τα χέρια σας είναι μακριά από το κεφάλι, τόσο πιο χαλαρή θα είναι, και ως εκ τούτου θα διαρκέσει λιγότερη ώρα.

Δείτε το βίντεο και μάθετε, πως μπορείτε και μόνες σας να κάνετε μία γαλλική κοτσίδα:
himaira.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση