GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελένη Μενεγάκη: Το κέρατο ο Λάτσιος και οι δεσμέυσεις που δεν κράτησε (VIDEO)

Ο θυμόσοφος λαός μας το λέει. Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λές. Ειδικά δε όταν η κουβέντα είναι τηλεοπτική τότε τα δεδομένα είνα...

Ο θυμόσοφος λαός μας το λέει. Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λές. Ειδικά δε όταν η κουβέντα είναι τηλεοπτική τότε τα δεδομένα είναι ακόμη χειρότερα.
Έτσι γίνεται πάντα! Ό,τι κοροϊδεύεις το λούζεσαι και για ό,τι είσαι απόλυτος στρέφεται εναντίον σου και από μόνο του σε διαψεύδει. Το ίδιο έπαθε σύμφωνα με το gossiptv,και η Ελένη Μενεγάκη η οποία ήταν σίγουρη τόσο για τα σταθερά δεσμά του γάμου της όσο και για την εγκράτεια της! Έτσι, πριν χρόνια ήταν καλεσμένος στον Πρωινό Καφέ ο Τζώνης Θεοδωρίδης.
Αφού άλλαξαν για λίγο ρόλους, είδαμε εκείνον να κάνει ένα τεστ ερωτήσεων στην παρουσιάστρια. Όταν λοιπόν της έκανε την κρίσιμη ερώτηση «αν ερωτευτείτε κεραυνοβόλα και θέλετε να εγκαταλείψετε τον μέχρι τώρα άντρα σας, με ποιον τρόπο θα το κάνατε;», η Ελένη μόνο που δεν σηκώθηκε να τον χτυπήσει.
Τρελάθηκε, υπερασπιζόμενη τη σχέση της με τον τότε σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, απάντησε πως δεν θα το έκανε ποτέ, δεν θα ερωτευόταν ποτέ κάποιον άλλο και αν γινόταν, θα το έπνιγε μέσα της. Μάλιστα φάνηκε να εκνευρίζεται ως προς την άποψη της Ελένης Καρουσάκη (επίσης καλεσμένη της εκπομπής) η οποία είπε πως αν της τύχαινε κάτι τέτοιο θα έλεγε ευθέως στον σύζυγο της πως θέλει να χωρίσουν.
Αμάν και πώς έκανε να αποφύγει την ερώτηση η Ελένη και να περάσει στην επόμενη αφού ούτε σαν σκέψη στο μυαλό της δεν το ήθελε κάτι τέτοιο.
"Αν δεν θες, δεν σου τυχαίνει" ήταν η απάντησή της.
Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο

  1. Μιλαμε για μια γυναικα που την τσιγκουνια την εχει κανει θρησκεια.
    Αν τα ρεστα ,εκει που τρωει,ειναι κατω απο 50 λεπτα τα αφηνει μπουρμπουαρ.Αν ειναι παραπανω τα βαζει στο πορτοφολι της.
    Το κειμενο με αφηνει παγερα αδιαφορο.
    Εδω πειναει ο Ελληνας και εσεις γραφετε για την χαζοχαρουμενη.
    Μωρε στειλτε την στο διαβολο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση