GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Θάνατος! Θάνατος!", φώναζαν συγκεντρωμένοι στα δικαστήρια Χαλκίδας στον δολοφόνο του ζευγαριού στο Αλιβέρι (VIDEO)

Nα λιντσάρουν τον 23χρονο Πακιστανό που δολοφόνησε άγρια το ζευγάρι από το Αλιβέρι, ήθελαν οι οργισμένοι κάτοικοι της περιοχής, που συγκε...

Nα λιντσάρουν τον 23χρονο Πακιστανό που δολοφόνησε άγρια το ζευγάρι από το Αλιβέρι, ήθελαν οι οργισμένοι κάτοικοι της περιοχής, που συγκεντρώθηκαν από νωρίς έξω από τα Δικαστήρια Χαλκίδας.
«Θάνατος, θάνατος» φώναζαν καθώς περνούσε από μπροστά τους συνοδεία αστυνομικής φρουράς ο νεαρός δολοφόνος οι κάτοικοι της περιοχής που δεν μπορούσαν να κρύψουν την οργή τους τόσο για τον Πακιστανό όσο και για τους συνεργούς του.
Εν τω μεταξύ ο νεαρός Πακιστανός ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και έτσι θα περάσει την Τρίτη και πάλι την πόρτα του ανακριτικού γραφείου.

1 σχόλιο

  1. Ενταξει, σεβασμος στην μνημη των θυματων, αλλα πως βαζεις μεσα στο σπιτι σου αυτα τα αδεσποτα τα πακιστανα?
    Σε κοιταζουν και τα ματια τους ειναι γεματα καμουφλαρισμενο μισος. θελει πολυ λεμονι για να καταλαβεις οτι προκειται για εκ γονιδιου δολοφονους?

    Λαγος την φτερη εσειε κακο τσι κεφαλης του!

    Πως δινετε σπιτια και δουλεια σε ανθρωπους που τους ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΕΔΩ???

    Eδω δεν μπορουμε να παμε ενα ταξιδακι στην θασο λογω εξοδων, και αυτοι ερχονται απο το πακισταν!!!

    Που βρισκουν τα χιλιαρικα την στιγμη που οι μισθοι εκει ειναι 20 και 25 ευρω?

    Ποιοι τους φερνουν εδω κυριε Σορος, γιατι τους φερνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση