GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Vodafone και Wind προχωρούν σε σύσταση κοινής εταιρείας!..

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, θα έχουν το μεσημέρι της Τετάρτης, οι επικεφαλής των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας Vodafone κ...

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, θα έχουν το μεσημέρι της Τετάρτης, οι επικεφαλής των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας Vodafone και Wind, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τη συνεργασία τους.
Πιο συγκεκριμένα, οι επικεφαλής των δύο εταιρειών θα ενημερώσουν τον πρωθυπουργό για το σχέδιο τους να προχωρήσουν στη σύσταση μιας κοινής εταιρείας.
Πρόκειται για σχέδιο το οποίο είχε τεθεί στο τραπέζι των συζητήσεων εδώ και πολύ καιρό, και αφορά στην κοινή χρήση κεραιών και υποδομών δικτύου.
Με την κίνηση αυτή Vodafone και Wind στοχεύουν να εκμεταλλευτούν κατά το μέγιστο δυνατό τις συνέργιες που προκύπτουν μειώνοντας το κόστος.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

2 σχόλια

  1. ΩΧ...ΜΟΝΟΠΟΛΙΑ ΠΆΝΕ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΡΣΙΝΟΠΛΕ ΣΟΒΙΕΤ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζήτω η απελευθέρωση των επαγγελμάτων ! Πάτε να αγοράσετε -αν μπορείτε- μια κούτα τσιγάρα απ 'το πάλαι ποτέ μονοπώλιο ! Τις κούτες τις πωλούν πλέον μόνο οι ίδιες οι καπνοβιομηχανίες (2 στον αριθμό), σε επιλεγμένους -από τους ίδιους- πελάτες-περιπτεριούχους. Ούτε το τηλεφωνό τους δεν δίνουν στους πελάτες τους, για να μπορούν εκείνοι να παραγγείλουν. «θα σας παίρνουμε εμείς τηλέφωνο, τους λένε.Τηλέφωνα, δεν δίνουμε» Γαμώ τις απελευθερώσεις λέμε ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση