GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wikileaks: Φυγαδεύσαμε τον Σνόουντεν από το Χονγκ Κονγκ μέσω Μόσχας

Ο ιστότοπος Wikileaks ανακοίνωσε σήμερα ότι βοήθησε τον ‘Εντουαρντ Σνόουντεν, πρώην σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA), ο οποί...

Ο ιστότοπος Wikileaks ανακοίνωσε σήμερα ότι βοήθησε τον ‘Εντουαρντ Σνόουντεν, πρώην σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA), ο οποίος κατηγορείται στη χώρα του για κατασκοπεία, να εγκαταλείψει το Χονγκ Κονγκ και να βρει “πολιτικό άσυλο σε μια δημοκρατική χώρα”. Ο Wikileaks τόνισε ότι ο Σνόουντεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή “στο ρωσικό εναέριο χώρο”, ενώ το ρωσικό πρακτορείο Ιντερφάξ επικαλούμενο πηγές της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Aeroflot ότι έχει εκδοθεί εισιτήριο στο όνομα του ‘Εντουαρντ Σνόουντεν για την πτήση Μόσχα-Κούβα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα του Χονγκ Κόνγκ South China Morning Post, ο Σνόουντεν επιβιβάστηκε σήμερα στις 10:55 τοπική ώρα (05:55 ώρα Ελλάδας) σε πτήση της Aeropflot για τη Μόσχα όπου αναμένεται να προσγειωθεί στις 17:15 ώρα Μόσχας (16:15 ώρα Ελλάδας) πριν συνεχίσει για τον τελικό προορισμό του, ο οποίος κατά την εφημερίδα μπορεί να είναι ο Ισημερινός ή η Ισλανδία.

1 σχόλιο

  1. Μακάι να σωθεί απο τους φασίστες το παλικάρι γιατί αποδειχθηκε ότι αξίζει να ειναι ελεύθερος και όχι σαν και εμάς τους βολεψακηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση