GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Xλιδάτος γάμος για την κόρη του αφεντικού της F1

Το Σωματείο Καθαριστριών – Καθαριστών Ν. Μαγνησίας, καταγγέλλει την τρικομματική κυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) που με τις μεθόδους και ...


Το Σωματείο Καθαριστριών – Καθαριστών Ν. Μαγνησίας, καταγγέλλει την τρικομματική κυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) που με τις μεθόδους και τις πρακτικές του δόγματος του “νόμου και της τάξης” αποφάσισε να κλείσει τη δημόσια ραδιοτηλεόραση και να πετάξει στο δρόμο τους εργαζομένους σε αυτήν, όπως ετοιμάζεται να κάνει με τα Ελληνικά αμυντικά συστήματα και με άλλους δημόσιους οργανισμούς και επιχειρήσεις.
Συμπαραστεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ και καλούμε τις καθαρίστριες και τους καθαριστές σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αλλά και όλους τους εργαζόμενους, να συμμετέχουν μαζικά στην πανελλαδική πανεργατική απεργία.
magnesianews.gr

1 σχόλιο

  1. Ο ολίγιστος πολιτικά και πνευματικά, Σαμαράς...

    Ο άνθρωπος είναι απίστευτος καραγκιόζης! Ανίκανος, με αντιδημοκρατική συμπεριφορά "τύπου τσαμπουκά", ακροδεξιά λογική, μη έχων καμιά σχέση με την κεντροδεξιά και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή (απορώ πως τον εξέλεξαν αρχηγό, όχι ότι η Ντόρα θα ήταν καλύτερη...).

    Ένα είναι σίγουρο, εκτός από πολιτικός νάνος, είναι και τελειωμένος πολιτικά!

    Tragic...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση