GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

1ο Design Stories «Έχω μια Ιδέα»

Η Ε.ΔΙ.Β.Ε. (Ένωση Διακοσμητών Βορείου Ελλάδος) φέτος συμπληρώνει 35 χρόνια λειτουργίας και ενεργής παρουσίας στο χώρο της διακόσμησ...


Η Ε.ΔΙ.Β.Ε. (Ένωση Διακοσμητών Βορείου Ελλάδος) φέτος συμπληρώνει 35 χρόνια λειτουργίας και ενεργής παρουσίας στο χώρο της διακόσμησης και του design.

Με αφορμή αυτήν την επέτειο και στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, διοργάνωσε μια διήμερη έκθεση με τίτλο «Design Stories,Έχω μια ιδέα!» που παρουσιάστηκε το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 11.00 στην Αποθήκη Γ’ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Το «Design Stories», είναι μία καινοτόμος πρωτοβουλία , η οποία θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, με διαφορετικό θέμα και τίτλο, με σκοπό να παρουσιάσει με διαδραστικό τρόπο την πορεία του design.

Στο φετινό 1ο Design Stories, που είχε ως θέμα «Έχω μια ιδέα!», 30 σημαντικές εταιρίες με εξωστρεφή διάθεση από τους κλάδους που έχουν σχέση με την κατασκευή και την ανοικοδόμηση, όπως εταιρίες κουφωμάτων, παραγωγής πλακιδίων, παραγωγής δαπέδων, επιπλώσεων, φωτιστικών και άλλων συναφών ,παρουσίασαν σύγχρονα καινοτόμα υλικά και πρωτοποριακές εφαρμογές στο χώρο του design και της αρχιτεκτονικής.

Το «Έχω μια ιδέα» απευθύνθηκε σε όλους όσους ασχολούνται με την κατασκευή, την ανοικοδόμηση και τη διακόσμηση. Στους χώρους της, όλοι οι επισκέπτες, διακοσμητές, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι, μηχανολόγοι, φοιτητές, σπουδαστές, καθώς και το ευρύ κοινό της πόλης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καινοτόμα υλικά, τρόπους κατασκευής και λύσεις σχεδιασμού που θα προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών και θα ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις.

Ο σκοπός αυτής της Έκθεσης δεν ήταν εμπορικός αλλά κυρίως ενημερωτικός, με στόχο να συμβάλλει στην πολιτιστική εκπαίδευση του κοινού της πόλης και της ανάπτυξης του συγκεκριμένου κλάδου του Design.

Την επικοινωνία και συνδιοργάνωση του 1ο Design Stories ανέλαβε η Epi-Direct.

Στόχος της Ε.ΔΙ.Β.Ε μετά την πρώτη επιτυχή αυτή οργάνωση είναι να λειτουργήσει ως θεσμός για την Θεσσαλονίκη σε ετήσια βάση.

Από το 1979 έως και σήμερα οι δραστηριότητες της Ε.Δ.Ι.Β.Ε δεν περιορίστηκαν αυστηρά και μόνον στην ενίσχυση του επιχειρηματικού πλαισίου του κλάδου αλλά επεκτάθηκαν και σε εκπαιδευτικούς τομείς. H Ένωση έχει διοργανώσει ενημερωτικές και επιμορφωτικές εκδηλώσεις, μετείχε ως μέλος κριτικών επιτροπών σε διαγωνισμούς του δήμου Θεσσαλονίκης , της Δ.Ε.Θ και οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία διαγωνισμούς σε σχολεία της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση