GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην τόπο του εγκλήματος επέστρεψε η μητέρα του 11χρονου που μαχαιρώθηκε από Ολλανδό

Επέστρεψε στην Κρήτη, η μητέρα του 11χρονου Νικίτα από τη Ρωσία, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήν...


Επέστρεψε στην Κρήτη, η μητέρα του 11χρονου Νικίτα από τη Ρωσία, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Σε ψυχιατρική πτέρυγα ο 20χρονος ανιματέρ. Πώς αντέδρασαν οι συγκρατούμενοί του Η 37χρονη Αικατερίνα ταξίδεψε εσπευσμένα στην Κρήτη, προκειμένου να δώσει κατάθεση στην αρμόδια ανακρίτρια για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο αλλά και τα διεθνή μέσα, τον περασμένο Μάιο. Η κατάθεση της ήταν απαραίτητη προκειμένου να προχωρήσει η κύρια ανάκριση και να δρομολογηθούν οι διαδικασίες παραπομπής της υπόθεσης στο ακροατήριο.
Η 37χρονη δεν μπορούσε να καταθέσει νωρίτερα καθώς βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του 11χρονου Νικίτα, ο οποίος έδινε μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο Παίδων "Αγλαϊα Κυριακού" και στην συνέχεια τον ακολούθησε στην Γερμανία, όπου το παιδί εισήχθη σε ειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης. Στο ψυχιατρείο ο 20χρονος ανιματέρ Σε ό,τι αφορά στον 20χρονο Σιρίνο από την Ολλανδία, παραμένει κρατούμενος στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού, όπου ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τις πρώτες ημέρες του εγκλεισμού του υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις από Ρώσους κρατούμενους, οι οποίες ωστόσο ξεπεράστηκαν στην πορεία.
Με βάση τα επίσημα έγγραφα που διαβιβάστηκαν στην αρμόδια ανακρίτρια αλλά και την κατάθεση που έδωσε η μητέρα του 20χρονου, ο Σιρίνο όχι μόνο πάσχει από ψυχική διαταραχή, αλλά βρισκόταν υπό καθεστώς πλήρους δικαστικής συμπαράστασης. Όπως αναφέρθηκε, αν και ηλικιακά είναι ένας 20χρονος, η διανοητική του κατάσταση παραπέμπει σε 10χρονο αγόρι. Στην κατάθεση που έδωσε στην ανακρίτρια η ελληνικής καταγωγής μητέρα του Ολλανδού υποστήριξε ότι βρίσκονταν οικογενειακώς στην Κρήτη για διακοπές σε άλλο ξενοδοχείο της ιδιοκτήτριας εταιρείας. Είχαν γνωριστεί με τους υπευθύνους στο τμήμα ψυχαγωγίας και ήταν εκείνοι που επέμειναν να επιτρέψει στον Σιρίνο να παραμείνει και να εργαστεί κοντά τους, καθώς διέκριναν ότι διαθέτει ταλέντο στην επικοινωνία με τα παιδιά. Υποστήριξε ακόμα ότι τους είχε ενημερώσει για την διανοητική κατάσταση του γιου της, την καθησύχασαν όμως ότι θα βρίσκεται σε ασφαλές και χαρούμενο περιβάλλον. Το χρονικό της επίθεσης στον ανήλικο Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε, όταν ο 11χρονος Νικίτα αντιλήφθηκε ότι είχε χάσει το κινητό του τηλέφωνο και το i-pad. Αποφάσισε να τα ψάξει και τότε είδε ότι τα κρατούσε ο 20χρονος Ολλανδός.
Τον πλησίασε και σε έντονο ύφος ζήτησε να του επιστρέψει τα πράγματα. Ο Σιρίνο προσπαθούσε να τον ηρεμήσει, όμως δεν τα κατάφερε λόγω ασυνεννοησίας στην γλώσσα. Έτσι αγκάλιασε τον 11χρονο και τον οδήγησε στο υπαίθριο πάρκινγκ του ξενοδοχείου δήθεν για να μιλήσουν πιο ήρεμα. Σε αυτό το απόμερο σημείο με τον σχεδόν ανύπαρκτο φωτισμό, τον μαχαίρωσε 21 φορές. Όταν πια πίστεψε ότι είναι νεκρός, τον έσυρε από το πόδι και τον έκρυψε σε θάμνους. Επέστρεψε στο ξενοδοχείο, έπλυνε και έκρυψε το φονικό μαχαίρι και γύρισε στο πόστο του όπου συνέχισε να ψυχαγωγεί παιδιά πελατών. Πηγή: Εφημερίδα "Πατρίς"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση