GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χίος: 12ετής φυλάκιση για τον εμπρηστή της Βόρειας Χίου

Την ποινή της 12ετούς φυλάκισης άνευ χρηματικού προστίμου επέβαλλε την Τρίτη το μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων της Μυτιλήνης στον 2...


Την ποινή της 12ετούς φυλάκισης άνευ χρηματικού προστίμου επέβαλλε την Τρίτη το μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων της Μυτιλήνης στον 25χρονο Γ. Σ. που...

βρέθηκε αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη μετά τη σύλληψή του προ ενός έτους για σειρά εμπρησμών στα Καρδάμυλα.

Ο 25χρονος βαρύνονταν με τις κατηγορίες του εμπρησμού από πρόθεση σε δασική έκταση από κακοβουλία και του εμπρησμού από πρόθεση με πρόκληση κινδύνου σε άνθρωπο και ξένη περιουσία.

Ο νεαρός που είναι γιος πυροσβέστη 5ετούς θητείας έβαζε πυρκαγιές σε περιοχές των Καρδαμύλων ενώ το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Χίου κατέληξε σε αυτόν αφού ήταν πάντα ο πρώτος που εμφανίζονταν στα συμβάντα και ειδοποιούσε την Πυροσβεστική.

Ο 25χρονος μετά τη σύλληψή του στις 26 Αυγούστου του περασμένου έτους είχε ομολογήσει επιπλέον 14 εμπρηστούς, 11 μέσα στο 2012 και 3 μέσα στο 2011.

Η υπερασπιστική γραμμή του νεαρού φαίνεται ότι δεν έπεισε το δικαστήριο για ύπαρξη ψυχολογικών προβλημάτων και έτσι η ποινή καθορίστηκε στα 12 χρόνια με το δικαίωμα έφεσης χωρίς όμως να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Έτσι ο νεαρός εμπρηστής θα επιστρέψει στην ανδρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού εκεί όπου κρατείται από την ημέρα της σύλληψής του.

politischios.gr

1 σχόλιο

  1. ταραξτε τον στο πυροφανι τον πουστη.
    Στο τελος ενα μπιτονι βενζινη και καψτε τον ζωντανο. Δεν πρεπει να επιστρεψει στην κοινωνια το καθαρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση