GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΤΗΛΝΕ: Στάση εργασίας στις 16/7

από το Γραφείο Τύπου Μετά από την 24ωρη απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ,για την Τρίτη 16 Ιουλίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συ...

από το Γραφείο Τύπου Μετά από την 24ωρη απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ,για την Τρίτη 16 Ιουλίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, αποφάσισε... την συμμετοχή μας με 4ωρη στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 14:00 την ίδια ημέρα ,για τους τηλεοπτικούς σταθμούς της Νοτιοδυτικής Ελλάδας.

Λέμε ΟΧΙ :

Στο μαύρο της Ε.Ρ.Τ.

Στο μαύρο του ALTER

Στο μαύρο του PATRA TV

Στο μαύρο του TELE TIME

Στη μαύρη και ανασφάλιστη εργασία

Η απεργία γίνεται γιατί οι νέες κυβερνητικές παρεμβάσεις στα εργασιακά, οι διαθεσιμότητες, η κινητικότητα και εν τέλει οι απολύσεις, η ανεργία που έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις, οι συνεχείς επιστρατεύσεις, τα νέα χαράτσια που προωθούνται με το νέο φορολογικό, τα συνεχιζόμενα λουκέτα στις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, ο νέος μηχανισμός υπονόμευσης της συλλογικής διαπραγμάτευσης κι όλα όσα έχουν οδηγήσει τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση και έχουν στερήσει βασικά δημοκρατικά δικαιώματά τους, δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ και ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ μαζικά και μαχητικά. Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν στις κατά τόπους συγκεντρώσεις της Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Ως προσωπικό ασφαλείας ορίζεται μια βάρδια ροής ανά τηλεοπτικό σταθμό καθώς επίσης και ένα τηλεοπτικό συνεργείο που θα καλύπτει τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Σε κάθε άλλη περίπτωση κάλυψης ή μετάδοσης οποιουδήποτε γεγονότος απαιτείται προηγούμενη ενημέρωση και άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και εφόσον δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί οφείλουν να μετατρέψουν το πρόγραμμα τους αφού δεν θα επιτραπεί η ζωντανή μετάδοση οποιασδήποτε ενημερωτικής ή ψυχαγωγικής εκπομπής.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Σ. Τ. ΤΗΛ. Ν. Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση