GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντοκουμέντο: Τα παθιασμένα φιλιά της Μενεγάκη πριν 19 χρόνια με τον αρραβωνιαστικό της! (Φωτογραφίες)

Η Ελένη ποζάρει με νυφικό στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της, ενώ η λεζάντα του περιοδικού γράφει ότι πρόκειται για "Πρόβα τζ...


Η Ελένη ποζάρει με νυφικό στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της, ενώ η λεζάντα του περιοδικού γράφει ότι πρόκειται για "Πρόβα τζενεράλε". Στη δεύτερη φωτογραφία το ζευγάρι ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά!

Πριν λίγες μέρες διαβάσαμε μια συνέντευξη της Ελένης από το 1995, όπου μας γνώριζε τον αρραβωνιαστικό της, Δημήτρη Βήχο και μιλούσε για το γάμο που ετοιμαζόταν να κάνει. Τη συνέντευξη και τις φωτογραφίες είχε δημοσιεύσει το joytv.gr το οποίο ανακάλυψε μια ακόμη συνέντευξη της Ελένης από το 1994.
Πιο σημαντικό και απ' τη συνέντευξη είναι οι φωτογραφίες που τη συνοδεύουν. Στη μία η Ελένη ποζάρει με νυφικό στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της. Το νυφικό είναι από επίδειξη μόδας της εποχής, όμως η λεζάντα του περιοδικού γράφει ότι πρόκειται για "Πρόβα τζενεράλε".Στη δεύτερη φωτογραφία το ζευγάρι ανταλλάσει παθιασμένα φιλιά.
Διαβάστε τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης που δημοσίευσε το joytv.gr:
Για το αν πληγώνουν τον αγαπημένο της τα δημοσιεύματα.
Όταν ο άνθρωπος σου είναι μορφωμένος και έξυπνος σε κατανοεί απόλυτα. Αυτό κάνει και ο Δημήτρης . Με βλέπει να πικραίνομαι για κάτι και μου λέει « Μην στεναχωριέσαι τα κακά σχόλια φέρνουν και τα καλά σχόλια».
Για το πώς αισθάνεται στην κορυφή της τηλεοπτικής πυραμίδας.
Μη μου λες τέτοια ούτε για αστείο. Δεν βρίσκομαι σε καμία πυραμίδα. Δεν έχω φτάσει ακόμη πουθενά. Δεν θέλω όμως να κάνω σχέδια γιατί είμαι απρόβλεπτη και τα «θέλω» μου είναι επίσης απρόβλεπτα.
Αν είχε προτάσεις.
Και για το θέατρο και για την τηλεόραση. Μπορεί του χρόνου να πω "όχι" στην τηλεόραση, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο αν νιώσω ότι με φθείρει. Όσο για το θέατρο δεν μου πρότειναν κάτι που με ξετρέλαινε. Όχι , δεν έχω σκεφτεί και δεν έχω αποφασίσει.
Για το αν πιστεύει στις νεράιδες και τα μαγικά.
Ναι αλλά όπως έχει γίνει η τηλεόραση τελευταία πολλούς ανθρώπους θα αγγίξουν οι νεράιδες. Όσο πιο παλιά τόσο και πιο δύσκολα.
Αν προτιμά γάμο ή καριέρα.
Αν κάποιος μου έβαζε αυτό το δίλλημα είναι σίγουρο ότι θα με έχανε. Ποιος άνθρωπος δεν θα ήθελε ένα σπίτι, αγαπημένο, παιδιά, φίλους αλλά και ταυτόχρονα να βγάζει καλά λεφτά και να κάνει καριέρα;
Αν έχει κάνει συμβιβασμούς.
Συμβιβασμούς έχω κάνει αλλά όχι πονηρούς. Και αν θέλει κάποιος να με διαψεύσει ας στείλει ένα ανώνυμο γράμμα η ας έρθει να με βρει προσωπικά.
Η σχέση της με τα χρήματα.
Ξέρω πόσα θα βάλω στην τράπεζα και ξέρω πόσα θα κάνω φύλλο και φτερό. Δεν είμαι οικονόμα... μάλλον σπάταλη θα με έλεγα.
Ποιος είναι ο αγαπημένος της θαυμαστής.
Είναι ο άντρας της ζωής μου ο εννιάχρονος αδελφός μου που όταν τον είδα μωρό να μπαίνει μέσα στο σπίτι ένιωσα ότι τον γέννησα εγώ η ίδια.
Για το μέλλον.
Πιστεύω ότι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει. Προς το παρών προσπαθώ εγώ να κάνω την ζωή μου καλύτερη και να γίνω καλύτερος άνθρωπος.
Πηγή joytv.gr - queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση