GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Άναψαν τα αίματα» σε σύσκεψη Εκπαιδευτικών στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων

Ο «ξαφνικός θάνατος» για Καθηγητές Ειδικοτήτων προκαλεί τεταμένη κατάσταση στον κλάδο των Καθηγητών και των Τρικάλων. Όπως κατέγραψ...


Ο «ξαφνικός θάνατος» για Καθηγητές Ειδικοτήτων προκαλεί τεταμένη κατάσταση στον κλάδο των Καθηγητών και των Τρικάλων.
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr σε πρωινή σύσκεψη Καθηγητών στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων, υπήρξε ένταση λόγω των εξελίξεων που υπάρχουν με τις απολύσεις Καθηγητών, καθώς οι προς απόλυση Καθηγητές, ήθελαν να ακούσουν προτάσεις για την «επόμενη ημέρα» και πως θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση που διαμορφώνεται και όχι τις θέσεις των παρατάξεων και ποια παράταξη έφταιξε ή δικαιώθηκε από τις εξελίξεις, με αποτέλεσμα να «ανάψουν τα αίματα».

Δυστυχώς και σε αυτόν τον κλάδο λειτούργησαν φαινόμενα «κοινωνικού αυτοματισμού» που «έσπειραν» οι εκάστοτε Κυβερνήσεις και το ζητούμενο πλέον είναι η ενότητα απέναντι στα νέα δεδομένα που απειλούν να κατεδαφίσουν ότι απέμεινε από την Δημόσια Εκπαίδευση.

1 σχόλιο

  1. Το πολυνομοσχέδιο, οι μαζικές απολύσεις, οι τεράστιοι φόροι στα ακίνητα και στα οικόπεδα και στη γη και στα αυτοκίνητα, η κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά και των φοροαπαλλαγών οδηγεί τον Σύριζα στο 40%, την Χρ. Αυγή στο 20 με 25% και τους ΑΝΕΛ πάνω από 10%. Η τρισάθλια κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου θα έχει την τύχη του πασοκ και του λαος και θα συμπαρασύρει και τη δημαρ. Έρχεται το πολιτικό τους τέλος. Το μαύρο χρήμα που βρίσκεται στις τραπεζικές θυρίδες και στο εξωτερικό μένει αλώβητο και στηρίζει τη κυβέρνηση ΝΔΠΑΣΟΚ. Θα τα αρπάξουν όλα, κυρίως όμως την ιδιόκτητη περιουσία των Ελλήνων νοικοκυραίων και μετά και τις καταθέσεις. Ξυπνήστε. Χιλιάδες Νεοδημοκράτες και πασοκτζήδες παραιτούνται και μαζεύουν μόνο κάποιους καιροσκόπους και βολεμένους και καρεκλοκένταυρους. Αέρα, αέρα να φύγει η χολέρα, ακούγεται από όλη την Ελλάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση