GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η κυβέρνηση Σαμαρά θα ανατραπεί μέσα στο 2013"

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, αναφέρει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ ότι «θεωρώ ότι είμαστε πολύ κοντά στη στιγμή που ...


Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, αναφέρει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ ότι «θεωρώ ότι είμαστε πολύ κοντά στη στιγμή που θα δούμε τη δυναμική της δημοκρατικής ανατροπής της κυβέρνησης Σαμαρά και το πιο πιθανό είναι να τη δούμε μέσα στο 2013».

Χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που προέκυψε με τον τελευταίο ανασχηματισμό μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ «επίλογο του δικομματικού πολιτικού συστήματος», η οποία «ουσιαστικά λειτουργεί και ως δίχτυ προστασίας ενός πολιτικού προσωπικού, που σχετίζεται άμεσα με ζητήματα σκανδάλων -πολιτικών και μη- που έχουν να κάνουν με τις πάλαι ποτέ κραταιές μέρες του δικομματισμού».

Για τη ΝΔ, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι «έχει εγκαταλείψει ουσιαστικά τη στρατηγική του μεσαίου χώρου και ανασυγκροτείται στη βάση μιας ακροδεξιάς νέας συμμαχίας».

Σχολιάζοντας την αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ-Βορίδη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «ο καβγάς με αναφορές στους Παπανδρέου έχει ένα ιστορικό φόντο» και πως «οι ιδεολογικές διαφορές ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έχουν πλέον μόνο μια ιστορική αξία». «Έχουν κυλήσει πράγματα τα οποία σηματοδοτούν ουσιαστικά μια σύμπτυξη του παλαιού δικομματισμού -και αυτό το δείχνει και η σύνθεση της νέας κυβέρνησης- σε ένα ενιαίο μέτωπο, στο έδαφος μιας ακραίας αντικοινωνικής πολιτικής, αυτής του μνημονίου», σημειώνει.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στη Δημοκρατική Αριστερά, ο Π. Σκουρλέτης τονίζει ότι χρειάζεται να ολοκληρώσει το βήμα που έκανε, «αλλιώς κινδυνεύει αν δεν ολοκληρώσει το βήμα της πολιτικής της οριοθέτησης απέναντι στην πολιτική του μνημονίου να έχει πολύ σοβαρά προβλήματα ύπαρξης».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια

  1. ΑΓΩΡΙΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΜΕΙΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ...ΜΗΝ ΦΩΒΑΣΤΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΥΦΗΣΑΝ..

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΆΛΑΙΟ....ΠΩΣ ΘΑ ΧΤΊΖΟΥΜΕ ΠΛΟΊΑ;ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΆΞΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΆΞΟΥΜΕ ΑΓΩΓΟΥΣ ΠΩΣ;..

    ΛΟΙΠΟΝ 200 ευρώ σύνταξη και 250 ευρώ μισθό, και εντολή στα νοσοκομεία όσοι δεν μπορούν να αναρρώσουν να προσφέρουν στην ΠΑΤΡΙΔΑ...ΣΤΟ ΚΑΙΑΔΑ.. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΩΣΤΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ


    ΞΈΡΕΤΕ ΑΚΟΎΓΕΤΕ ΩΣ ΧΙΟΎΜΟΡ ΆΛΛΑ ΑΥΤΌ ΘΈΛΟΥΝ ...ΟΙ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΑΔΗΤΕΣ

    Η Ο.Π..Λ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΠΡΟΣ ΑΡΧΓΗΓΑΡΕΣ ΜΟΥ..ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑ-ΛΑ-ΚΑΣ...ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ...

    ΠΑΜΕ ...


    1974 Νέα Δημοκρατία

    1977 Νέα Δημοκρατία

    1980 Νέα Δημοκρατία

    1981 ΠΑΣΟΚ

    1985 ΠΑΣΟΚ

    1989 Νέα Δημοκρατία, Συνασπισμός (Ιούλιος)...

    1989 Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός (Νοέμβριος)

    1990 Νέα Δημοκρατία

    1993 ΠΑΣΟΚ

    1996 ΠΑΣΟΚ (Ιανουάριος)

    1996 ΠΑΣΟΚ (Σεπτέμβριος)

    2000 ΠΑΣΟΚ

    2004 Νέα Δημοκρατία

    2007 Νέα Δημοκρατία

    2009 ΠΑΣΟΚ

    2011 ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, ΛΑΟΣ

    2012 Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ

    2013 Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ


    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΈΤΣΙ ΤΑ ΦΆΓΑΜΕ ΚΏΛΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ.... ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΣΚΆΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΤΑ ΧΡΈΗ ΜΑΣ ,ΓΑΜΏ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΗΣΜΟ ΣΑΣ ΧΙ ΧΙ ΧΙ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση