GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βόμβα» Γρηγοράκου: Το 20% των δημοτικών αστυνομικών θα απολυθεί‏...

Την πρόβλεψη-βόμβα ότι το 20% των δημοτικών αστυνομικών θα απολυθούν από το δημόσιο καθώς έχουν μπει με πλαστά πτυχία ή με άλλους παράνομ...

Την πρόβλεψη-βόμβα ότι το 20% των δημοτικών αστυνομικών θα απολυθούν από το δημόσιο καθώς έχουν μπει με πλαστά πτυχία ή με άλλους παράνομους τρόπους έκανε μιλώντας στον Βήμα fm ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Μάλιστα, ο κ. Γρηγοράκος τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει αξιολόγηση όλων των δημοσίων υπαλλήλων και δεν απέκλεισε, στο πλαίσιο αυτό, να απομακρυνθούν και δημόσιοι υπάλληλοι που μπήκαν στο Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ, καθώς έχουν μπει με πλαστά πτυχία.
Αποκάλυψε δε ότι πολλά ξένα ινστιτούτα στην Ελλάδα όπως το Βρετανικό Συμβούλιο, η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, το Γαλλικό Ινστιτούτο και το Ινστιτούτο Γκαίτε έχουν καταγγείλει ότι ο αριθμός των υπαλλήλων του δημοσίου που εμφανίζονται να κατέχουν ξενόγλωσσα πτυχία είναι πολύ μεγαλύτερος από τα πτυχία που έχουν δώσει.

2 σχόλια

  1. Οι με πλαστά στοιχεία προσληφθέντες, μόνον θα απολυθούν? Δεν είναι παραβάτες της ισχύουσας νομοθεσίας?
    Εκείνο που πρέπει να γίνει με γρήγορους ρυθμούς είναι οι διαδικασίες επιλογής να είναι σύντομες και να μην χρονίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ναθρωπος εκανε λαθος, το 20% θα παραμεινει, πιθανον, στην υπηρεσια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση