GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυματίζει για 20η συνεχόμενη χρονιά η γαλάζια σημαία στην παραλία της Κουρούτας!

Στην παραλία της Κουρούτας κυματίζει και επίσημα από χθες το μεσημέρι, για 20η συνεχόμενη χρονιά, η γαλάζια σημαία, η επιβράβευση όλ...


Στην παραλία της Κουρούτας κυματίζει και επίσημα από χθες το μεσημέρι, για 20η συνεχόμενη χρονιά, η γαλάζια σημαία, η επιβράβευση όλων των προσπαθειών για...

την καθαρότητα των υδάτων, της οργανωμένης παραλίας, των παρεχόμενων υπηρεσιών και πολλών ακόμα κριτηρίων που προϋποθέτει ο θεσμός. Προσπάθειες που. όπως τόνισε στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης. θα ενταθούν, έτσι ώστε, από το φθινόπωρο κιόλας, να αλλάξει όψη ολόκληρος ο Χελωνίτης κόλπος!

Η ανάρτηση της γαλάζιας σημαίας πραγματοποιήθηκε σε μία λιτή, αλλά χαρούμενη τελετή που διοργάνωσε η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Ακινήτων του δήμου Ήλιδας στο χώρο του δημοτικού κάμπινγκ της Κουρούτας, παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, του Λιμενικού Σταθμού Παλουκίου, των οικιστών της Κουρούτας και αρκετών ακόμα φορέων.

Παίρνοντας τον λόγο ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για 20η συνεχόμενη χρονιά η γαλάζια σημαία κυματίζει δίπλα από τα καταγάλανα νερά της Κουρούτας. Οι προσπάθειές όμως δεν σταματούν σε αυτά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, αλλά συνεχίζονται. Το φθινόπωρο ξεκινά το μεγάλο έργο της απορρύπανσης ολόκληρου του Χελωνίτη κόλπου, ένα έργο με προϋπολογισμό 21 εκατομμύρια ευρώ, που θα αλλάξει την όψη ολόκληρης της δυτικής ακτής, διασφαλίζοντας την καθαρότητα των νερών και την υψηλή ποιότητά της για τα επόμενα χρόνια».


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Λιμενοσταθμάρχης Παλουκίου κα. Βασιλική Μπουλούτα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αποστόλης Λιώσης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Παναγιωτάρας,Παναγιώτης Μαυρίκος και Βαγγέλης Χριστοφόρου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αβραάμ Μπούρας, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Οικιστών Κουρούτας κ. Δημήτρης Γεωργόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Ακινήτων του δήμου κ. Γιώργος Καμαρινός κ.α.

Την γαλάζια σημαία ύψωσε στον ιστό της ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, ενώ την Ελληνική σημαία η Λιμενοσταθμάρχης Παλουκίου κα. Βασιλική Μπουλούτα.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση