GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

20 νέες προσλήψεις στην Ελευσίνα για το Περιβάλλον

Με επιτυχία υλοποιεί ο Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος, μη κυβερνητική-μη κερδοσκοπική οργάνωση, το Πρόγραμμα: «Δημιουργία θέσεων...


Με επιτυχία υλοποιεί ο Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος, μη κυβερνητική-μη κερδοσκοπική οργάνωση, το Πρόγραμμα: «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς...

χαρακτήρα στη Περιφέρεια Αττικής-Περιφερειακή Ενότητα (Νομός) Δυτικής Αττικής» το οποίο εντάσσεται στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης για την πάταξη της ανεργίας που πλήττει όλο και περισσότερο τους κατοίκους της περιοχής παρέμβασης και πιο συγκεκριμένα της Ελευσίνας και αφετέρου στην υλοποίηση δράσεων που στοχεύουν στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης και την προώθηση δράσεων περιβαλλοντικού χαρακτήρα.

Στην τοπική κοινωνία της Ελευσίνας, ο ΕΟΠ έχει θέσει σε εφαρμογή το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχοντας κάνει πρόσληψη 20 ατόμων που απασχολούνται στις εξής ενέργειες: α) Καθαρισμός-Φροντίδα-Καλλωπισμός χώρων και β) Καθαρισμός αρχαιολογικών χώρων στη ζώνη ευθύνης.

Ο απώτερος στόχος των ενεργειών αυτών είναι η καταγραφή των πράσινων χώρων της περιοχής καθώς η φροντίδα και η συντήρησή τους και αφετέρου η καταγραφή, η φροντίδα και καλλωπισμός των αρχαιολογικών χώρων με σκοπό την ανάδειξη και συντήρηση τους.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος χαιρετίζει την ομαλή λειτουργία του προγράμματος και είναι υπερήφανος που ενισχύει την περιβαλλοντική συνείδηση και προωθεί τον πολιτισμό.

Ταυτόχρονα, οι 20 ωφελούμενοι είναι ικανοποιημένοι που συμμετέχουν στην φυσική και πολιτισμική ανάδειξη του τόπου τους.
elzoni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση